Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
vratio se

Nakon velikog priznanja Modrić otkrio glavnu želju za 2017. godinu!

Modrić se nakon kraćeg odmora u Dubaiju vratio u Madrid gdje ga očekuje nastavak sezone u dresu Real Madrida...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kapetan hrvatske reprezentacije i vezni igrač Real Madrida, Luka Modrić (31), vratio se u utorak u Madrid iz Dubaija prilikom čega je rekao kako u 2017. želi biti zdrav te osvojiti što je moguće više titula.

"Želim biti zdrav i osvojiti što je moguće više titula. Da, sretan sam što se vraćam na posao", izjavio je Modrić na madridskom aerodromu Adolfo Suarez - Barajas prolazeći pored novinara koji su ga čekali ondje s pitanjima.

Najbolji hrvatski nogometaš dobio je nevjerojatno priznanje iz Katalonije, točnije članova Barcelone koji svake četiri godine biraju predsjednika kluba. U anketi Mundo Deportiva među 300 ''sociosa'', članova kluba koji na demokratskim izborima svake četiri godine biraju predsjednika, Modrić je dobio najviše glasova za igrača kojeg bi najviše voljeli vidjeti u dresu Barcelone.

Modrić je prije devet dana iz Japana, gdje je Real Madrid osvojio naslov Svjetskog prvaka, otputovao na odmor u Dubai u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

U Madridu, pak, porezna uprava provodi istragu nad njime zbog sumnje na utaju poreza jer u Luksemburgu ima poduzeće gdje prima novac od reklama i sponzorskih ugovora. Istragom je obuhvaćeno još 36 osoba čija imena su izašla u dokumentima koje je medijima dostavila online platforma Football Leaks, a među kojima je i napadač Cristiano Ronaldo.

Real Madrid iduću utakmicu igra 4. siječnja protiv Seville u osmini finala španjolskog kupa. Prvi susret igra se na Santiago Bernabeu u Madridu.

"Kraljevski klub" je vodeća momčad španjolskog prvenstva s tri boda više od drugoplasirane Barcelone i utakmicom manje.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider