Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Španjolci ga obožavaju

Prije deset godina započela je Modrićeva era u Realu: "Ovo je san iz kojeg se ne želim probuditi"

U kolovozu 2012. godine Luka Modrić je stigao iz Tottenhama u Real Madrid.

Luka Modrić (Foto: Afp)

Nakon višetjednog natezanja i mučnog pregovaranja, predsjednik Tottenhama Daniel Levy odlučio je udovoljiti Luki Modriću, ispuniti dano obećanje i pustiti ga u Real Madrid za odštetu od 35 milijuna eura.

Bilo je to u kolovozu 2012. godine, a točno deset godina kasnije kapetan hrvatske nogometne reprezentacije postigao je nezamislivo.

Postao je ključna figura središnjeg reda Kraljevskog kluba, ali i čovjek kojeg se sluša na terenu i u madridskoj svlačionici.

"Potpis za Real Madrid je jedan od najboljih odluka u mom životu. Igranje ovdje je ostvarenje sna iz kojeg se ne želim probuditi“, rekao je Modrić u razgovoru za španjolski AS pa dodao:

Modrić uskoro puni 37 godina

"Već sam deset sezona ovdje, ali svaku započinjem kao da je prva. Ove godine već smo osvojili četiri trofeja i još je puno izazova pred nama“, kazao je.

gol expired Emery objavio zanimljivu poruku na odlasku iz Splita: Pogledajte što je rekao za Hajduk divider

U rujnu će kapetan Vatrenih napuniti 37 godina, ali još uvijek ne misli odustati od igranja nogometa na elitnoj razini. Nedavno je produžio ugovor s Real Madridom do ljeta naredne godine, ali već sada ima novi cilj.

Dobrim igrama u dresu Reala želi zaraditi novi ugovor, i to do ljeta 2024. godine. Nastavi li ovako, to uopće neće doći u pitanje…

Tablica La Liga

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider