Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Trenirali u okolici Splita

Emery objavio zanimljivu poruku na odlasku iz Splita: Pogledajte što je rekao za Hajduk

Unai Emery je odveo nogometaše Villarreala u grupnu fazu Konferencijske lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Hajduka nisu uspjeli izvesti čudo u Europi. U uzvratnom dvoboju play-off-a Konferencijske lige Villarreal je na rasprodanom Poljudu slavio s 2:0 i s ukupnih 6:2 prošao u grupnu fazu.

Sjajna atmosfera na Poljudu oduševila je trenera španjolskog sastava Unai Emeryja, koji je nakon dvoboja iskazao žaljenje što splitski sastav neće zaigrati u Europi:

"Žao što mi je što ovakva ekipa, kao što je Hajduk, ostaje van europskog natjecanja. Ekipa koja ima ovakve navijače, koja ovako odigra, zaslužuje igrati Europu", kazao je Emery i vjerojatno zaradio simpatije navijača Hajduka.

Dinamo Dinamo saznao raspored utakmica u Ligi prvaka: Odmah nas čeka spektakl na Maksimiru divider

No španjolski se strateg ponovno oglasio, na svom Instagram profilu objavio je kratku poruku u kojoj je još jednom pohvalio Hajduk:

"Plasirali smo se u skupine Konferencijske lige. Kao i uvijek, učinit ćemo sve što je moguće kako bi bili ambicizoni, ozbiljni i da uživamo uz podršku naših navijača. Hajduku želim sve najbolje ove sezone. Veliki su klub s odličim navijačima", poručio je Emery.

Nakon dvoboja protiv Hajduka, nogometaši Villarreala su ostali u Splitu i sljedeći dan odradili trening u Mravincima kod Solina.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider