Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odlično trenira

Real se oglasio po pitanju Modrića i napisa u hrvatskim medijima: ''Milan nema ni euro''

Real Madrid je u subotu priopćio kako Luka Modrić normalno i odlično trenira pripremajući se za novu sezonu te ne zna ništa o informaciji koja se pojavila u nekim hrvatskim medijima o eventualnom prelasku u Milan.

Luka Modrić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

''O tome ne znam ništa. On odlično trenira, sve je perfektno'', rekao je dužnosnik Real Madrida za Hinu. Modrić, 33-godišnji vezni igrač, ima s Real Madridom ugovor na još dvije godine te se na sjeveru grada priprema za sezonu koja počinje 17. kolovoza.

Dosad je u više navrata ponovIo kako igračku karijeru želi završiti u Madridu s kojim je osvojio četiri Lige prvaka.

Prošli mjesec su se u medijima pojavila nagađanja da je Milan zainteresiran za Modrića, no Real Madrid je taj navodni interes nazvao ''nerealnim''. ''Milan nema ni euro'', rekao je dužnosnik Real Madrida prije tri tjedna.

Dan kasnije je i Paolo Maldini, direktor Milana, priznao da nemaju potrebni novac.

''Nikada nismo pregovarali oko Modrića, premda smo uvijek govorili kako tražimo mlade, ali i iskusne igrače. Modrićev profil bio bi savršen za rast naših mladića, no nikada nismo pregovarali oko njegovog dovođenja'', rekao je Maldini tada na novinskoj konferenciji prilikom predstavljanja 21-godišnjeg Thea Hernándeza, lijevog beka dovedenog iz Real Madrida.

''Tržište će biti otvoreno još dugo, a cijene igrača su u ovom trenutku visoke. Imamo potrebu za nogometašima na određenim pozicijama ali mnogi odgovarajući profili su jako skupi'', napomenuo je Maldini. U lipnju su na direktorske pozicije u Milanu postavljeni njegovi nekadašnji igrači Zvonimir Boban i Paolo Maldini. Milan lani nije izborio ulazak u Ligu prvaka.

Ajax u svojim rukama drži ključ Modrićeve sudbine: Jedan "da" značio bi odlazak hrvatskog kapetana? Luka Modrić (Foto: AFP) Luka Modrić (Foto: AFP) Luka Modrić protiv Bayerna (Foto: AFP) +2 Luka Modrić (Foto: AFP)

Talijanski i španjolski mediji izvijestili su prošli mjesec kako kapetan Hrvatske ne želi napustiti Madrid.

On je član udarne postave kod trenera Zinedine Zidana a španjolske novine Marca u subotu napominju da će to sasvim izgledno ostati ako Kraljevski klub dovede vezne Paula Pogbu iz Manchester Uniteda ili Donnya van de Beeka iz Ajaxa.

Pod naslovom ''sredina terena se ne dira'' Marca navodi kako je sredina terena sastavljena od Modrića, Casemira i Tonija Kroosa bila neupitna od 2016. godine.

''I to će biti ne dođe li Paul Pogba. U tom će slučaju Zidane promijeniti mišljenje o načinu igre. To ne znači da će trio nestati jer Zidane može postaviti Casemira iza linije s Pogbom, Modrićem i Kroosom'', piše taj dnevnik sa sjedištem u Madridu. ''Dođe li netko drugi, a ne Pogba, taj će se morati boriti za ulazak u udarnu postavu jer je tu i Isco, klasična figura na sredini'', dodaje.

Zidane je u srijedu, nakon posljednje pripremne utakmice s Fenerbačeom, na konferenciji za medije rekao kako ne isključuje promjenu klasičnog sustava 4-3-3 u 4-4-2 i 4-4-1-1. To je isprobavao u utakmici protiv turskog kluba u kojoj je Real Madrid pobijedio s 5-3.

Real Madrid je ljetos već ostao bez trojice veznih igrača. Prodao je Matea Kovačića u Chelsea, Marcosa Llorentea u Atlético, a Danija Ceballosa je posudio Arsenalu pa do zatvaranja prijelaznog roka 1. rujna treba dovesti nekog igrača na to mjesto.

U vezom redu zasad ima Modrića, Kroosa, Casemira, Isca i 21-godišnjeg urugvajskog reprezentativca Federica Valverdea.

Mbappe odgurnuo Neymara (Screenshot Twitter) Mbappe odgurnuo Neymara na proslavi Superkupa, najavljuje se ''rat'' PSG-a i Brazilca divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider