Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Usporedio ga s Ronaldom i Ibrom

Otkrio Španjolcima Modrićevu tajnu i što mu je najvažnije: ''To me fasciniralo''

Bvši igrač Real Madrida Predrag Mijatović odlično poznaje Luku Modrića.

Luka Modrić (Foto: Afp)

Nakon što je u srijedu Luka Modrić u Madridu potpisao produženje ugovora s Real Madridom na još jednu godinu, u emisiji El Larguero taj je događaj analizirao Predrag Mijatović, bivši nogometaš Reala koji je golom u finalu donio naslov u Ligi prvaka 1998. godine.

Modrić će uskoro napuniti 37 godina, ali morao je dobiti novi ugovor na godinu dana nakon još jedne fenomenalne sezone u kojoj je opet bio jedan od najvažnijih igrača Reala. Bit će to Lukina 11. sezona u najdražem dresu.

''Poznajem ga i on još uvijek ima isti entuzijazam i još dosta nogometa pred sobom. Već neko vrijeme godine kod profesionalaca poput Luke ne znače ništa'', rekao je Mijatović i spomenuo promjene koje je Luka uveo.

gol expired Modrić se naježio od prizora s Poljuda, Deschamps iznenadio hrvatskog kapetana: "Nisam to ni sanjao" divider

''To je tajna''

''Inače, nogometaši oko 33. godine počinju dobivati na težini, ali ne i Luka. On gubi kilograme. Sezonu počne sa 71 kg, a završi na 70. To je tajna. Zato nisam iznenađen novim ugovorom, jer ga zaslužuje, bio je ključ ovogodišnjeg uspjeha.''

Mijatović je otkrio da je usprkos godini Svjetskog prvenstva Modriću najveći prioritet upravo Real.

''To me fascinira. Rekao mi je da je SP jedna stvar, ali da mu je apsolutni prioritet Real. Da se neće štedjeti i da je za njega Madrid sve'', prenosi Lukine riječi Crnogorac.

Modrić ne misli stati

Modrić je već najavio kako želi šestu Ligu prvaka s najdražim klubom.

''Kada je stigao prije deset godina, nitko nije mogao zamisliti ovaj scenarij. Ima pet Ligi prvaka. Ronaldo i Ibrahimović nemaju nijednu, a on ima pet. Ali i dalje želi pobjeđivati. Kada mi priča o sljedećoj sezoni, spominje šestu Ligu prvaka, kako Barca ne izgleda dobro itd…''

Modrićev kraj se ne nazire.

''Njegov je plan umiroviti se u Madridu, ali ne razmišlja još o tome. Nastavit će koliko će Real htjeti. Želi igrati dok god može pomoći u važnim stvarima. Ako vidi da to ne može, potražit će druga rješenja'', otkrio je Mijatović.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider