Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bod u turskoj? ne zanima nas!

Modrić napao FIFA-u: Ovo je neozbiljno! Uopće ih nije briga na nas igrače!

Hrvatska nogometna reprezentacija slavila je minimalno protiv Kosova u kvalifikacijskoj utakmici za Svjetsko prvenstvo, a nakon što je asistirao Vidi za pogodak, po FIFA-i je raspalio kapetan Luka Modrić.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kapetan Hrvatske Luka Modrić bio je jako ljutit na odluku FIFA-e da se prekinuta utakmica protiv Kosova u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo ipak odigra u nedjelju, nakon što su kasno navečer dobili informaciju da se susret sigurno neće igrati u roku 24 sata.

"Sinoć smo dobili informaciju da se uopće neće igrati. Naravno da onda ideš malo kasnije u krevet, a ujutro te dignu kao u vojsci. Naravno da to nije adekvatna priprema za današnju utakmicu. FIFA je pokazala da uopće ne brine za igrače, da im je samo bitno da se utakmica odigra. Nadam se da ćemo ostati na vodećoj poziciji i nakon utorka. Sve ćemo napraviti da ostvarimo pozitivan rezultat u Turskoj", rekao je kapetan Luka Modrić, koji je iz prve ruke opisao kako je bilo igrati na natopljenom maksimirskom travnjaku.

"Teško je bilo igrati po ovakvom terenu, ali čini se da nikoga nije bilo briga za to. Da jest, pomaknuli bi nam utakmicu protiv Turske za srijedu. Mislim da bi to bilo izvedivo", smatra Modrić, te dodaje:

"Ali to nam ne smije biti alibi. Ja sam bio protiv da se utakmica nastavi protiv Kosova. Sudac nije htio ni da se počne utakmica. Mi smo htjeli probati. Bilo je više događanja na terenu za šaljivi kućni video nego za ozbiljan nogomet", otkrio je Modrić.

Hrvatsku u utorak od 20.45 čeka teško gostovanje kod Turske, koja je u subotu poražena u Ukrajini s dva neregularna pogotka. Turci su, ruku na srce, izgledali jako loše, daleko lošije od one reprezentacije koju smo pobijedili na Europskom prvenstvu prošle godine u Francuskoj.

"Tursku poznajemo, igrali smo na Euru i u kvalifikacijama. Igramo li na remi? Nikada!", zaključio je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider