Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
kapetan najavio spektakl

VIDEO Luka Modrić pred Francuze: Nas se ništa ne pita, nemamo drugog izbora!

Luka Modrić je na Poljudu najavio veliki susret protiv Francuske uz prijenos na Novoj TV i gol.hr-u.

U ponedjeljak od 20:45 Hrvatska i Francuska igraju drugo kolo Lige nacija. Susret se igra na Poljudu uz prijenos na Novoj TV i gol.hr-u.

Novu reprizu finala Svjetskog prvenstva najavio je Luka Modrić. Hrvatski kapetan je dugo razgovarao s novinarima u Splitu, a požalio se na jako težak ritam utakmica.

"Bez obzira na poraz, atmosfera u momčadi je dobra, pozitivna, nema spuštenih glava. Nema vremena za depresije, za žaljenje. Jednostavno moramo se skupiti i odigrati najbolje što možemo," poručio je Modrić.

gol expired Dalić prije Francuske otkrio tko će igrati, promjena na golu, a debitiraju čak dva stopera! divider

"Naravno da nam je žao što smo izgubili od Austrije, ali ponekad možda i poraz dobro dođe da shvatimo gdje smo griješili," dodao je.

Realov veznjak se osvrnuo i na činjenicu da igrače očekuju četiri zahtjevna ogleda u svega 10 dana i to na kraju sezone.

''Nemamo drugoga izbora, moramo se skupiti i dati sve od sebe. Svima nam je teško jer je kraj sezone, nije lako kad ti stave četiri utakmice u deset dana, nas se ne pita, stave te u tu situaciju i ti moraš igrati, znam da će svi reći da i drugi igraju, nije isto, možeš te utakmice staviti u tri mjeseca, ovo je kao mali turnir u deset dana. Ne možemo ništa protiv toga, moramo izvući zadnji atom snage i tako se pripremamo za sutra. Tko je tu mora biti spreman za maksimum''

"Na Poljudu je atmosfera svaki put bila fenomenalna, očekujemo takvu i sutra, siguran sam kako će nam biti dodatan motiv."

Prokomentirao je dolazak mladih igrača u reprezentaciju.

"Super su se snašli, neki su tu već duže vrijeme, neki dolaze iz mlade reprezentacije. Sve su to super mladi i kvalitetni igrači koji su budućnost Hrvatske."

Modrić je koncem svibnja peti put u karijeri osvojio naslov pobjednika Lige prvaka. Sve u dresu "Kraljevskog kluba".

"Fenomenalan je osjećaj peti put osvojiti Ligu prvaka. Djeluje nestvarno što smo sve ostvarili ove godine," kazao je Modrić dodavši kako je razgovarao s klupskim suigračem francuskim napadačem Karimom Benzemom.

"Sutra ćemo biti na suprotnim stranama, Čuli smo se, ali nismo pričali o utakmici. Nadam se da sutra neće biti u dobroj formi," zaključio je Modrić sa smiješkom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider