Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nova pohvala

Luka Modrić uvršten u najbolju momčad Lige prvaka: Pogledajte u kakvom se društvu našao

Luka Modrić upisao je asistenciju u pobjedi Real Madrida nad PSG-om 3:1 u osmini finala Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić izabran je u idealnu momčad osmine finala Lige prvaka, a to je zaradio sjajnom igrom u uzvratnom susretu protiv PSG-a (3:1) na Santiago Bernabeuu.

Upravo su kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i Karim Benzema bili najzaslužniji za veliku pobjedu Kraljevskog kluba i plasman u četvrtfinale najelitnijeg europskog natjecanja.

Tako su u idealnu momčad uzvratnih susreta osmine finala Lige prvaka, prema stranici SofaScore, izabrani sljedeći nogometaši:

gol expired Benzema objavio fotografiju na kojoj je Modrić i izludio navijače: Uvjereni su da je posao stoljeća dogovoren divider

J. Oblak (Atletico Madrid), N. Mazraoui (Ajax), S. Coates (Sporting), P. Torres (Villarreal), A. Grimaldo (Benfica), T. Alexander Arnold (Liverpool), T. Muller (Bayern), L. Modrić (Real Madrid), L. Sane (Bayern), R. Lewandowski (Bayern) i Karim Benzema (Real Madrid).

Team of the Week provided by SofaScore LiveScore

Poznati svi četvrtfinalisti Lige prvaka

Sinoć smo dobili posljednja dva putnika u četvrtfinale Lige prvaka. Po tri kluba u četvrtfinalu imat će Englezi (Liverpool, Manchester City, Chelsea) i Španjolci (Atletico Madrid, Real Madrid, Villarrreal) te po jednog Nijemci (Bayern) i Portugalci (Benfica).

Ždrijeb parova četvrtfinala nogometne Lige prvaka održat će se u petak, 18. ožujka, u Nyonu, a prve utakmice četvrtfinala na rasporedu su 5. i 6. travnja, a uzvrati su 12. i 13. travnja. Polufinala su 26. i 27. travnja te uzvrati 3. i 4. svibnja.

Izborili četvrtfinale Lige prvaka:

  • Liverpool (Eng)
  • Manchester City (Eng)
  • Chelsea (Eng)
  • Atletico Madrid (Špa)
  • Real Madrid (Špa)
  • Villarrreal (Špa)
  • Bayern Munchen (Njem)
  • Benfica (Por)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider