Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Gotova priča?

Benzema objavio fotografiju na kojoj je Modrić i izludio navijače: Uvjereni su da je posao stoljeća dogovoren

Kylian Mbappe na kraju sezone bi trebao pojačati Real Madrid, a ova fotografija to dokazuje - uvjereni su Realovi navijači.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Priča o dolasku Kyliana Mbappea u Real Madrid na kraju tekuće sezone poteže se kroz medije praktički cijelu sezonu, ali fotografija koju je na svojim društvenim mrežama objavio Karim Benzema uvjerila je navijače Kraljevskoga kluba kako je ta priča zaključena.

Epilog bi trebala biti najava dolaska francuskog superstara u španjolsku metropolu, a Realovi navijači to su zaključili na osnovi fotografije koju je u srijedu uvečer objavio Karim Benzema. Na fotografiji su on i Mbappe zagrljeni, a par koraka ispred njih je Luka Modrić.

Nagađa se da je fotografija s njihove nedavne utakmice u Madridu poslije koje se Real plasirao među osam najboljih u Europi. Marca prenosi kako je taj rezultat olakšao Mbappeov dolazak u Madrid, a za to zadovoljstvo Real će mu isplatiti između 60 i 80 milijuna eura kao bonus za potpis ugovora, odnosno isplaćivat će mu na ime plaće godišnje 25 milijuna eura.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider