Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NEUPITNO TATINA MEZIMICA

Luka Modrić objavio fotografiju s kćerina rođendana: Devetogodišnja Ema njegova je slika i prilika

Luka Modrić otac je troje djece, no nekako se čini kako je Ema ona koja je dobila najviše "tatinog".

Luka Modrić (Foto: Afp)

Luka Modrić ovih dana nema razloga skidati osmijeh s lica. Real Madrid je pred novom titulom prvaka Španjolske, u Ligi prvaka ih čeka polufinale, a čovjek s brojem deset na dresu igra kao u najboljim danima, a ne kao da će ove godine navršiti 37 godina.

Također, čini se da je u obitelji sve sjajno. Luka inače ne skriva svoj ponos, što bi bilo troje djece iz braka sa suprugom Vanjom.

Luka Modrić Modrić će uskoro parafirati novi ugovor, evo što ga dijeli od potpisa s Realom do 2023. divider

Srednja od njih je Ema, koja je upravo danas napunila devet godina, a Luka je tim putem na Instagramu objavio fotografiju s njezina rođendana. Ne trebamo dugo gledati fotografiju da bismo vidjeli kako je Ema njegova slika i prilika.

Kako bi rekli naši stari, jabuka ne pada daleko od stabla, a i torta nogometnih motiva daje nam na zaključak kako je kći od oca naslijedila i ljubav prema glavnoj sporednoj stvari na svijetu.

Osim Eme, Luka i Vanja su još roditelji 11-godišnjeg Ivana i četverogodišnje Sofije. Nema sumnje kako se djeca jednako ponose svojim ocem, posebno jer imaju priliku gledati njegove bravurozne partije na terenu.

Emi ovim putem želimo najsretniji mogući rođendan.

Luka Modrić VIDEO Premier liga se prisjetila što je Modrić napravio 2012., jednostavno čudesno! divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider