Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bagudine reunited

Modrić, kubanka i Bagudine: Vatreni oduševili fotografijom s Livakovićeve svadbe

Hrvatski kapetan oduševio je fotografijom sa svadbe Dominika Livakovića.

Modrić, Vida, Vrsaljko i Subašić (Foto: Instagram)

Golman hrvatske reprezentacije Dominik Livaković se u subotu oženio svojom dugogodišnjom djevojkom Helenom Matić, a na svadbi je okupio kremu sadašnjih i bivših reprezentativaca.

Na piru su bili, između ostalih, Luka Modrić, Šime Vrsaljko, Domagoj Vida i Danijel Subašić, koji su objavili ikonsku fotografiju s proslave. Hrvatski kapetan zagrlio je Vidu, Vrsaljka i Subu te objavio fotografiju s kubankom u ruci.

"Bagudine reunited“, objavio je na fotografiji na kojoj jedino Vida nije „zadarsko dite.“

Luka i Vanja Modrić Luka Modrić uživa sa suprugom na luksuznoj jahti u omiljenom ljetovalištu svjetskog jet-seta divider

Fešta koju mnogi nazivaju „zadarskim vjenčanjem godine“ počela je domjenkom u lounge baru Garden, a poslije crkvenog obreda proslavili su Falkensteiner resortu Punta skala u Petrčanima.

Na svadbu je Luka Modrić došao u pratnji supruge Vanje s kojom se proteklih dana odmarao u luksuznom ljetovalištu Portofino. Na svadbi su bili još i Mateo Kovačić i supruga Izabel, a veselo društvo zabavljali su Petar Grašo i Saša Matić.

Bagudine su na dalmatinskom dijalektu "gamad“, a naši Vatreni tako su se počeli nazivati još na SP-u u Rusiji 2018. godine.

Modrić, Vida, Vrsaljko i Subašić Modrić, Vida, Vrsaljko i Subašić (Foto: Instagram)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider