Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Na mjesto sreće

Bayern se odvojio na vrhu Bundeslige, ali vijest dana je srpski napadač: Kakav povratak!

Bayern je zahvaljujući pobjedi došao do 36 bodova i stvorio četiri boda prednosti u odnosu na drugoplasirani RB Leipzig.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Srpski napadač Luka Jović postigao je dva pogotka u povratničkom nastupu za Eintracht koji je na svom stadionu u Frankfurtu s 3:1 (1:1) nadigrao Schalke u posljednjoj utakmici 16. kola njemačke Bundeslige.

Eintracht je poveo golom Silve u 28. minuti, ali je već minuti poslije izjednačio Hoppe. U 62. minuti je trener domaćih Adi Huetter ubacio povratnika iz madridskog Reala u igru, a Jović je već deset minuta poslije odgovorio pogotkom za vodstvo 2:1. Srpski napadač je u prvoj minuti sučevog dodatka potvrdio pobjedu Eintrachta.

U prvoj utakmici nedjeljnog programa Bayern se namučio za pobjedu 2-1 protiv Freiburga. Lewandowski je pogodio u sedmoj minuti za vodstvo, a izjednačio je Petersen u 62. minuti, u svom prvom dodiru s loptom nakon što je ušao u igru. Pobjedu Bavarcima donio je Thomas Mueller u 74. minuti.

Bayern je zahvaljujući pobjedi došao do 36 bodova i stvorio četiri boda prednosti u odnosu na drugoplasirani RB Leipzig. Po 29 bodova imaju Bayer Leverkusen i Borussia Dortmund. Eintracht je sa 26 bodova na sedmom mjestu. Na začelju su Koeln sa 12 te Mainz i Schalke koji imaju po sedam bodova i na putu su prema drugoligaškom društvu.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider