Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nije se proslavio

Luka Jović bježi iz Real Madrida: Jednim lajkom na Instagramu otkrio baš sve

Luka Jović na ljeto bi mogao napustiti Real Madrid.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real Madrid se i dalje oporavlja od šokantnog poraza na Bernabeu. Barcelona je očitala lekciju igračima Reala i slavila 4:0 u prvenstvu.

Poraz protiv najvećeg rivala samo je razotkrio niz nezadovoljstva u svlačionici. Opće je poznato da Eden Hazard želi napustiti Madrid jer ga Ancelotti uopće nema u svojim planovima, a drugi na izlazu je Luka Jović.

gol expired Veliki transfer Barcelone: Tajno je obavio liječničke preglede u Švicarskoj divider

Nogometaš iz Srbije na Instagramu je otkrio svoje nezadovoljstvo. Jović je lajkao fotografiju srpske Instagram stranice butasport.rs na kojoj trenira s Garethom Baleom i Edenom Hazardom, također nezadovoljne zvijezde.

Jović je bio hit igrač u dresu Eintrachta gdje je u paru s Antom Rebićem dominirao u napadu, a zahvaljujući igrama u Bundesligi zaradio je transfer u Real Madrid.

gol expired Slovenija odradila prvi trening uoči Hrvatske: Bivši dinamovac priključen stožeru divider

Slavni madridski klub platio ga je 60 milijuna eura, ali srpski napadač nije opravdao očekivanja. Jović je u dresu Reala odigrao 49 utakmica, zabio tri gola i dodao četiri asistencije.

Ovu vijest je prva prenijela španjolska Marca, a nakon toga je Jović uspunio stupce mnogih svjetskih medija.

Jović trenutno prema Transfermarktu vrijedi 18 milijuna eura, a navodno su za njega zainteresirai Everton, Arsenal, Dortmund i Milan.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider