Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dinamo puni blagajnu

Luka Ivanušec dobio novu milijunsku ponudu, na korak je do odlaska?

Luka Ivanušec nakon 166 utakmica mogao bi napustiti Dinamo.

Galerija Mirko Barišić i Luka Ivanušec Josip Šutalo i Luka Ivanušec Šutalo, Brozović i Ivanušec +11 Luka Ivanušec i Martin Baturina

Dinamovi najbolji igrači na izlaznim su vratima. Nije tajna da se mnogi raspituju za Brunu Petkovića, Dominika Livakovića i Josipa Šutala, no prvi bi čak mogao otići Luka Ivanušec.

Modri ne žele prodavati najbolje igrače do eventualnog playoffa Lige prvaka, no Feyenoord je silno zagrizao za Ivanušca i želi ga što prije u momčadi pred novu sezonu.

Nizozemski portal 1908.nl prvi je objavio da je na Maksimir poslana ponuda i nisu je izmislili. Ponudu od sedam milijuna eura Dinamo je odmah odbio i jasno iskazao da želi više od deset milijuna eura.

Stipe Biuk VIDEO Novi gol Stipe Biuka u MLS-u: Na sjajan način potvrdio pobjedu divider

No spomenuti portal tvrdi da je nizozemski velikan poslao poboljšanu ponudu prema Zagrebu, ona sada iznosi osam milijuna eura i dodatni bonusi koji bi se lako mogli ostvariti i tako zadovoljiti Dinamove želje.

Ivanušec je za Dinamo odigrao 166 utakmica, zabio je 32 gola i dodao 18 asistencija, a prema Transfermarktu vrijedi 12 milijuna eura.

Trebao je i na Svjetsko prvenstvo u Katar, ali Dalić ga nije mogao zvati zbog jako loše forme. Kasnije je i on sam izjavio da nije zaslužio poziv na veliko natjecanje.

No vratio se u formu, počeo zabijati u Prvoj HNL, nastupio je na završnici Lige nacija i sada bi mogao do transfera karijere.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider