Prema informacijama iz Italije, džoker s klupe Atalante, prvog suparnika Dinama u Ligi prvaka, Luis Muriel, ozlijedio je koljeno i njegov je nastup u Zagrebu pod upitnikom. 

Muriel je postigao vodeći pogodak u nedjelju na gostovanju kod Genoe, utakmici koju je Atalanta dobila u posljednjoj minuti sudačke nadoknade nakon golčine Duvana Zapate. No u 79. minuti njegovo je koljeno doživjelo neprirodan pokret, te se isprva činilo da je teža ozljeda u pitanju. 

Trener Gasperini nije ga zamijenio, a nakon što su danas obavljeni dodatni pregledi, utvrđeno je da nije riječ o težoj ozljedi. Konačnu odluku o tome putuje li za Zagreb u utorak ili ne donijet će Gasperini u utorak ujutro.

Muriel je ove sezone u tri nastupa postigao isto toliko pogodaka. Riječ je o igraču koji ulazi s klupe za pričuve i u pravilu dobiva oko pola sata na travnjaku. Kolumbijac je vrlo opasan u suparničkom šesnaestercu, što je dokazao tijekom cijele svoje karijere u kojoj je nosio dres Seville, Fiorentine, Udinesea, Sampdorije...