Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ekskluzivno za Dnevnik Nove TV

Legendarna desetka Reala ponovo na Hvaru: "Hrvatska je kandidat za naslov na Svjetskom prvenstvu"

Legendarni Luis Figo stigao je na Hvar i izdvojio nekoliko minuta za Dnevnik Nove TV.

U utorak na Hvaru zasjeda Izvršni odbor UEFE. Jedan od sudionika među nogometnom elitom koja se okupila u Hrvatskoj je i Luis Figo. Legendarni Portugalac našem je Ivanu Forjanu otkrio što misli o kapetanu Luki Modriću, ali i priznao kako nije prvi put da posjećuje Hvar.

"Uvijek je zadovoljstvo doći natrag na Hvar. Bio sam ovdje tijekom ljeta prije nekoliko godina. Sada sam ovdje radi posla. Pokušavamo uživati u ovom mjestu i biti na važnim sastancima", rekao je Luis Figo.

gol expired VIDEO Modrić, Perišić, Lovren, Brozović i Kovačić trenirali po posebnom programu divider

Hrvatska kandidat za naslov

Hrvatski nogomet je na visokoj razini trenutačno, pokušat ćemo biti što bolji u Kataru, koja su vaša očekivanja od naše reprezentacije?

"Mislim da je Hrvatska potencijalni kandidat da osvoji Svjetsko prvenstvo. Imali ste važnu šansu na prošlom prvenstvu, mislim da ako radite i nastavite tako i pokušate biti što bolji i bolji kao ostale reprezentacije, imate odlične igrače. Tako da, želim vam svu sreću na sljedećem prvenstvu.

gol expired Hrvatski nogometaši stigli u Zagreb: Borna Barišić na meti turista divider

Luka je najbolji vezni današnjice

Kad ste došli u Real Madrid, nosili ste broj deset, svi znamo tko je broj deset u Real Madridu sada, mislite li da je Luka Modrić najbolji vezni igrač današnjice?

"Da, naravno. Mislim da je od jedan od najboljih igrača svijeta, jedan od najboljih dečki na svijetu, također. Dobar prijatelj. Mislim da zaslužuje sve najbolje. Trebate biti ponosni na njega.

gol expired Dalić najavio mogućnost veznjaka na desnom beku i naglasio: "Tko se tako bude ponašao, neće u Katar!" divider

Kada ga gledate kako igra nogomet, pravi je mađioničar?

"Da, ne znam kako mu uspijeva biti na toj razini u kontinuitetu, sve ove godine. Želim mu da i dalje uživa u nogometu i da na ovoj razini traje što dulje.

Ljudi kažu da je poput dobrog vina?

"Da, on je kao Porto. Što stariji to bolji.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider