Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
drama na kraju prvenstva

Ludilo na rasprodanom Poljudu: Hajduk objavio, karata za derbi više nema!

Derbi Hajduka i Dinama u nedjelju će se igrati na rasprodanom Poljudu.

Galerija Torcida (Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL)

U nedjelju nas od 17 sati očekuje pravi nogometni spektakl u Splitu. Jutro uoči derbija između Hajduka i Dinama, splitski je klub službeno objavio kako karata više nema. Rasprodano je preko 30 tisuća ulaznica, a karata je ostalo tek za sektor za gostujuće navijače.

Nakon sigurnosne procjene policije, možda se u prodaja pusti još koja karta u sektoru pored gostujućeg koji je obično većinom prazan kako ne bi navijači bili preblizu jedni drugima.

Sredinom tjedna Hajduka je smanjio bodovnu prednost Dinama na pet bodova. Bijeli su na Poljudu pred 15 tisuća navijača slavili protiv Cibalije, dok je Dinamo na Maksimiru izgubio od Osijeka. Hajduk bi tako eventualnom pobjedom smanjio zaostatak na samo dva boda.

Do kraja prvenstva ostalo je još šest kola. Modri imaju nešto bolji raspored, ali poraz na Poljudu mogao bi ozbiljno poljuljati već ''siguran'' naslov jer nakon Poljuda Dinamo na Maksimiru dočekuje Rijeku.

Na Poljudu osim velikog zanimanja za derbi vlada neizvjesnost oko ostanka Ivana Kosa na poziciji predsjednika. Nakon što je Torcida javno optužila čelnika Hajduka da se htio ''približiti'' sucima navodnim plaćanjem večera i odlaska na jedan koncert, što je u suprotnosti s temeljnim načelima Hajduka, očekuje se kako bi Nadzorni odbor u nedjelju prije utakmica mogao okrenuti palac predsjedniku koji je imao velike zasluge u konsodilaciji kluba koji je danas jedan od rijetkih koji u Hrvatskoj posluje u plusu.

Hoće li Hajduk u derbiju na Poljudu smanjiti prednost Dinama?

Ukupno glasova:

 

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider