Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Frcale su iskre

Ludi derbi u Londonu nije završio na terenu: Englezi prenose da su se sukobili Kovačić i Conte

Informacije iz Engleske tvrde da su se Mateo Kovačić i Antonio Conte porječkali u tunelu.

Thomac Tuchel, Mateo Kovačić i N'Golo Kante (Foto: Afp)

Londonski derbi između Chelsea i Tottenhama završilo je rezultatom 2:2, Harry Kane je zabio pogodak u 96. minuti utakmice na asistenciju našeg Ivana Perišića, a susret je obilježio sukob trenera Tomasa Tuchela i Antonija Contea.

Thomas Tuchel i Antonio Conte VIDEO Chelsea šokiran u 96. minuti nakon asistencije Perišića, Conte i Tuchel se umalo potukli na terenu divider

Razdvajali su ih igrači, a izgleda da se sukob prelio i u tunel Stamford Bridgea. Englezi javljaju da se naš reprezentativac Mateo Kovačić sukobio s Conteom i njegovim stručnim stožerom. Navodno je Conte nešto dobacio Kovačiću koji mu se suprotstavio i nije mu ostao dužan.

Nakon utakmice Conte je bio upitan o situaciji s Mateom Kovačićem.

"To nije važno. Takve stvari se događaju kada je strast velika na obje strane. Proslava pogodaka je jasno pokazala što je utakmica značila momčadima, a možda i trenerima", rekao je Talijan na klupi Tottenhama.

gol expired VIDEO Vrisak Postonjskog obilježio utakmicu u Gradskom vrtu: Kapetan Varaždina doživio strašnu ozljedu divider

Tuchel je bio ljut zbog crvenog kartona kojeg su zaradili i on i Conte, a osobito zbog ''rukovanja'' na kraju utakmice koje je preraslo u obračun.

Nakon utakmice je izjavio: "Mislio sam da kada se rukujete s nekim gledate u oči. On je imao drugačije mišljenje. Nije mu to bilo potrebno, ali i puno drugih stvari danas nije bilo potrebno.''

Mateo Kovačić nije konkurirao za susret zbog ozljede koljena, a Ivan Perišić je ušao u 79. minuti i upisao asistenciju za izjednačujući gol Kanea u posljednjim minutama susreta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider