Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
prva skupina kompletirana

Slavili Porto i Schalke, Ćorluka se oprostio od Europe

Uoči zadnjeg kola skupine D jedino pitanje bilo je tko će izboriti nastup u Europskoj ligi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U skupini D uoči posljednjeg kola znalo se je da je Porto osigurao prvo, a Schalke drugo mjesto, a time i plasman u nokaut fazu LP, dok je nastavak natjecanja u Europskoj ligi izborio Galatasaray, iako je u utorak na domaćem terenu izgubio od Porta sa 2:3.

Porto je vodio 2:0 i 3:1 golovima Felipea (17), Mousse Marege (42-pen) i Sérgia Oliveire (57), ali Galatasaray je mogao doći do izjednačenja.

Eren Derdiyok u 65. minuti smanjuje na 2:3, a već u sljedećem napadu domaćini su izborili penal. Alžirac Sofiane Feghouli, koji je u prvom poluvremenu zabio s bijele točke (45+1), u 67. minuti nije realizirao penal, pogodio je gredu.

Moskovskom Lokomotivu, za koji Vedran Ćorluka nije igrao zbog žutih kartona, trebala je pobjeda u gostima kod Schalkea. No, slavio je njemački klub s 1:0 golom Alessandra Schoepfa (90+1).

Gledajte UEFA Ligu prvaka samo na A1 TV-u

Čudesna vratarska večer i Neymarov potez zbog kojeg će vratar Zvezde imati noćne more Neymar slavi pogodak (Foto: AFP) Arkadiusz Milik puca, Alisson Becker brani (Foto: AFP) Dembele zabija Tottenhamu (Foto: AFP) +3 Jan Oblak (Foto: AFP)

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider