Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Ispunio sam svoj san"

Majer se oprostio od Dinama nakon ispadanja iz Lige prvaka: "Ne žalim ni za čim"

Šerif je s ukupnih 3:0 izbacio Dinamo i osigurao plasman u Ligu prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo nije uspio nadoknaditi zaostatak od tri pogotka na Maksimiru, ispali su u play-offu Lige prvaka od moldavskog Šerifa koji je osigurao premijerni nastup u prestižnom europskom natjecanju.

Na Maksimiru su odigrali utakmicu bez pogodaka, završilo je rezultatom 0:0, što znači da Dinamo natjecanje nastavlja u Europskoj ligi.

Nakon utakmice sjajni veznjak Lovro Majer oprostio se od Dinama. Bila je ovo njegova posljednja utakmica u plavom dresu, a kako je rekao pred kamerama HRT-a, ne žali ni za čim.

gol expired Krznar je kriv što je plesao po tuđim notama: Šefovi Dinama, loše kupovine i sumnjivi potezi razorili Modre divider

"Ovdje sam proveo prekrasne tri i pol godine. Naravno, bilo je i teških trenutaka, ali to je normalno. To te izgradi kao osobu, kao igrača, ali isto tako u zadnjih godinu, godinu i pol dana bilo je prekrasno i mogu reći da sam na neki način ispunio svoj san. Napravio sam sve što sam zamislio. Mogu reći da sretan odlazim, ne žaleći ni za čim. Bilo bi puno ljepše da je završilo prolaskom u Ligu prvaka, ali ne žalim ni za čim".

Majer je stigao u Dinamo 2018. godine iz Lokomotive za 2,5 milijuna eura, a nedavno je dobio i pretpoziv Zlatka Dalića za tri kvalifikacijske utakmice u rujnu. U karijeri je igrao i za Dubravu i Trnje, a ovo mu je prvi inozemni transfer s 23 godine.

gol expired Trener Šerifa nakon povijesnog uspjeha: "Nisam ni trebao motivirati igrače, samo sam pročitao Krznarov intervju" divider

"Dinamo je za svakog igrača koji je rođen u Hrvatskoj, a kamoli za nekog tko je rođen u Zagrebu, najveći klub. Ne samo u Hrvatskoj, nego na cijelom ovom prostoru. Za svakog igrača je to najveća moguća stepenica, ja sam to napravio i sada sam spreman za novi iskorak. Sve se poklopilo kako treba", zaključio je Majer koji karijeru nastavlja u francuskom Rennesu.

Dinamo je na tom transferu zaradio 15 milijuna eura, što uključuje i bonuse.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider