Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Zaslužili smo ovo"

Trener Šerifa nakon povijesnog uspjeha: "Nisam ni trebao motivirati igrače, samo sam pročitao Krznarov intervju"

Šerif je s ukupnih 3:0 izbacio Dinamo i osigurao premijerni nastup u grupnoj fazi Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo nije uspio nadoknaditi zaostatak od tri pogotka u uzvratnoj utakmici play-offa Lige prvaka protiv moldavskog Šerifa.

Na Maksimiru su odigrali utakmicu bez pogodaka, završilo je rezultatom 0:0, što znači da Dinamo natjecanje nastavlja u Europskoj ligi. Iako će zagrebačka momčadi imati status nositelja, svejedno može izvući niz respektabilnih imena.

Nakon utakmice trener Šerifa Jurij Vernidub nije skrivao zadovoljstvo.

"Ja sam trenutno najsretniji čovjek. Kada sam došao u Šerif, došao sam samo s jednim ciljem: da igramo Ligu prvaka. San nam se ostvario, za to je zaslužna čitava momčad, zajedno sa svima u klubu", rekao je pa nastavio.

"Imali smo težak put od samog početka, ponosan sam na ovaj uspjeh. Upisali smo šest pobjeda, dva remija, zabili smo 14 pogodaka, a primili samo dva. To puno govori o nama, sretan sam s ovom utakmicom".

gol expired Krznar je kriv što je plesao po tuđim notama: Šefovi Dinama, loše kupovine i sumnjivi potezi razorili Modre divider

Vernidub je otkrio da ih je jedna stvar posebna motivirala, izjava Damira Krznara prije prve utakmice play-offa.

"Čitao sam intervju trenera Damira Krznara koji je rekao da ne želi doći do penala, nego da želi riješiti utakmicu što prije. Zato nije bilo potrebe da posebno razgovaram s igračima, oni su bili motivirani i napravili su posao. Dobro smo analizirali Dinamo, to pokazuje ukupni rezultat, vidjeli ste našu igru, zaslužili smo Ligu prvaka".

Za kraj, trener moldavske momčadi poručio je koga želi u ždrijebu grupne faze Lige prvaka.

"Nekoga iz Top 5, da najbolji igrači dođu u Tiraspol, tamo još nisu bili", zaključio je Vernidub.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider