Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dva gola i asistencija

VIDEO: Pogledajte kako je Majer zaradio desetku: Nerješiva enigma za obranu Dragovoljca

Hrvatski Dragovoljac i Dinamo otvorili su 2. kolo HT Prve lige susretom u Kranjčevićevoj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U prvoj utakmici 2. kola HT Prve lige Dinamo je svladao Hrvatski dragovoljac s uvjerljivih 4:0 na stadionu u Kranjčevićevoj ulici.

Junak susreta je Lovro Majer koji je odigrao izvanrednu utakmicu i zabio dva pogotka i dodao jednu asistenciju. Za sjajnu predstavu zaradio je najvišu moguću ocjenu, desetku.

Prvi pogodak pao je u 19. minuti kada je Josip Šutalo s desne strane terena ubacio u protivnički šesnaesterac, vidio je Majera koji je bio sam i nečuvan. Mladi Dinamov veznjak primio je loptu i s ruba peterca pospremio loptu u domaću mrežu.

Prvi pogodak Majera:

Drugi pogodak pao je u 35. minuti kada je Majer asistirao Šutalu koji je glavom nadvisio sve igrače Dragovoljca i pospremio loptu u domaću mrežu za 2:0.

S tim rezultatom otišlo se na odmor, a na novi pogodak nismo dugo čekali. Već početkom drugog poluvremena, Dinamo je zabio dva pogotka i riješio pitanje pobjednika.

Asistencija Majera za drugi pogodak Dinama:

Drugi pogodak Majer je postigao u 53. minuti susreta, samo četiri minute nakon trećeg pogotka u mreži domaće momčadi.

Krenula je akcija s desne strane terena, da bi završila kod usamljenog Luke Ivanušeca na lijevoj strani kaznenog prostora.

On je uputio oštru loptu prema vratima, Šubarić ju je samo okrznuo, a Majer podmetnuo nogu i koljenom je skrenuo u mrežu za svoj drugi, a Dinamo četvrti pogodak na utakmici.

Drugi pogodak Majera:

 

Ovom pobjedom Dinamo je skočio na drugo mjesto prvenstvene ljestvice s tri boda, koliko imaju prvoplasirani Osijek te Istra 1961, Rijeka i Slaven Belupo.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider