Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
nezgodno zadnje kolo

Lovren spasio Liverpool poraza: Zabio za remi, ali prvaci Europe još mogu ispasti

Dejan Lovren bio je jedini strijelac za Liverpool.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Europski prvak Liverpool i Napoli odigrali su 1:1 u Ligi prvaka, a pogodak za Redse zabio je hrvatski reprezentativac Dejan Lovren. Među strijelce se večeras upisao i Mateo Kovačić zabivši gol za Chelsea u remiju 2:2 kod Valencije.

Liverpool je tražio pobjedu kojom bi osigurao prvo mjesto u skupini i prolaz u osminu finala. No, sada mu prijeti ispadanje iz Lige prvaka ukoliko u zadnjem kolu izgubi na gostovanju kod RB Salzburga, a Napoli kod kuće pobijedi Genk.

gol expired Camp Nou je rekao svoje: Rakitić ispraćen glasnim ovacijama nakon povratka u prvih 11 divider

Napoli je stigao do vodstva u 21. minuti nakon brze kontre koju je u pogodak pretvorio Dries Mertens. Liverpool je do konca poluvremena dominirao, imao nekoliko prilika, ali nije uspio svladati Alexa Mereta.

Domaćin je u nastavku ipak izjednačio, a pogodak za 1:1 u 66. minuti zabio je hrvatski reprezentativac Dejan Lovren nakon ubačaja iz kornera.

gol expired Barcelona na krilima Messija, Suareza i Griezmanna slomila Borussiju Dortmund divider

U drugom susretu ove skupine RB Salzburg je na gostovanju pobijedio Racing Genk s 4:1 i osigurao najmanje europsko proljeće u Europskoj ligi. Golove za austrijskog prvaka zabili su Patson Daka (43), Takumi Minamino (45), Hee-Chan Hwang (69) i Erling Braut Haaland (87), dok je pogodak za domaćine zabio Samatta (85).

Uoči zadnjeg kola na ljestvici vodi Liverpool sa 10 bodova, Napoli ima devet, RB Salzburg sedam, a Genk jedan. U zadnjem kolu Austrijanci će dočekati europskog prvaka, dok Napoli igra protiv Genka.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider