Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jako ga poštuje

Lovren pričao Rusima o Kloppu: "Ovo nikome nisam rekao. Kada mi je kći završila u bolnici..."

Bivši hrvatski reprezentativac Dejan Lovren imao je samo riječi hvale za Jurgena Kloppa.

Jurgen Klopp i Dejan Lovren (Foto: Afp)

Dejan Lovren, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i član Lyona, gostovao je u ruskom podcastu Kolos gdje je pričao o bivšim suigračima i trenerima s kojima je imao prilike surađivati u karijeri.

Spomenuo je Ivana Rakitića, Ivicu Olića i ostale, a kao trener kojeg posebno cijeni izdvojio je Jurgena Kloppa, njemačkog stručnjaka na klupi Liverpoola. Skupa su surađivali čak pet godina, a Klopp je jednim potezom osvojio hrvatskog braniča:

Leon Dajaku na treningu Bayerna (drugi slijeva) Novo ime na Poljudu: Stiže bivši napadač Bayerna? divider

"Sjećam se kada mi se kći razboljela i završila u bolnici. Bio sam jako nervozan, a on mi je dao sedam slobodnih dana da bih mogao biti s njom. To je nešto što nikome nisam rekao. Zato je Klopp u vrhu, a ostali treneri tu gdje jesu. Nogomet shvaća jako ozbiljno, ali u isto vrijeme posjeduje nevjerojatne ljudske kvalitete. On je čovjek velikog srca", kazao je Lovren.

Za Olića je pak kazao da mu je prva asocijacija na njega - teretana, dok je za Rakitića ispričao jednu simpatičnu anegdotu:

Monsef Bakrar (u sredini) Novi napadač stiže na Maksimir: Evo koliko će ga Dinamo platiti divider

"Imao je ugovor s tvornicom čokolade, bio je njihovo zaštitno lice. Jednom smo se vozili u autobusu reprezentacije, stali smo na benzinskoj postaji, a onda smo vidjeli kekse koje je Rakitić reklamirao.

Čekao sam da nam kaže - momci, poslužite se, ali nismo to baš mogli tek tako. Bio je njihovo zaštitno lice, ali sve je morao platiti", ispričao je Lovren s osmijehom.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider