Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
I DALJE IH PRATI

Lovren na Twitteru skočio u obranu prijatelja: "Hejteri, samo tako nastavite!"

Poznato je kako se Dejan Lovren tijekom vremena u Liverpoolu najviše zbližio s Mohamedom Salahom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Teška je srca Dejan Lovren u ljeto 2020. godine napustio Liverpool te prešao u Zenit iz Sankt-Peterburga. Srećom, u Rusiji se dobro snašao te je standardan član prve momčadi i pruža jako dobre partije.

Unatoč tome, nije prestao pratiti nastupe kluba u kojem je proveo šest godina te s kojim je osvojio Ligu prvaka. Prije svega, nastupe onih igrača s kojima je tijekom tog perioda karijere sklopio prijateljstvo.

Navijačka i prijateljska podrška

Jedan od njih je Mohamed Salah, s kojim se Lovren u Liverpoolu i privatno družio te koji ove sezone još uvijek nije uhvatio formu kakvu drži gotovo otkad je pristigao u redove Redsa. 

Ipak, taj isti Salah jučer je na Ibroxu pokazao koliko može u jako malo vremena. Ušao je s klupe pri vodstvu Liverpoola protiv Rangersa 1:3, a onda u sedam minuta ubacio tri gola u mrežu prvaka Škotske. 

Mohamed Salah Srušen je rekord Lige prvaka postavljen u Zagrebu kada je Dinamo primio sedam komada divider

To je najbrži hat trick u povijesti Lige prvaka, kojim je Egipćanin pokazao mnogima da su ga prerano otpisali.

Sretan zbog uspjeha svog prijatelja bio je i Lovren, ali on je svoju sreću odlučio prenijeti na Twitter u obliku poruke svima koji Salaha osporavaju.

"15 minuta u igri i odmah hat trick. Bravo, Mohamed Salah. Hejteri, vi samo nastavite. Uvijek će se dogoditi ono potpuno suprotno. Bravo, Liverpool", napisao je hrvatski reprezentativac.

Salah je time došao na pet pogodaka u ovosezonskoj Ligi prvaka, čime je njezin vodeći strijelac.

U Premier ligi ga se i dalje čeka

Ono gdje ga se ipak još uvijek čeka je prvenstvo, u koje je Liverpool ušao najgore otkad je na njihovoj klupi Jürgen Klopp.

30-godišnji krilni napadač u osam je nastupa upisao dva pogotka i tri asistencije, što nikako nije loša statistika za nekoga drugog. No, znajući da je samo u prošloj sezoni, u 35 ligaških nastupa, upisao 23 pogotka i 14 asistencija, jasno je zašto navijači Redsa najviše čekaju njegove bolje nastupe, a time i uspon na ljestvici.

Priliku da na najbolji način odradi ono što najbolje zna imat će već za vikend, kad na Anfieldu gostuje najveći rival prošlih sezona, Manchester City.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider