Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
trener tuguje

Lovre Kalinić: "Ma velika sramota. Nedopustivo je ovo što nam se događa"

Hajduk je opet doživio sramotu u Europi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Hajduka završili su svoj ovosezonski europski put u drugom pretkolu Konfederacijske lige, jer ga je kazahstanski Tobol pobijedio s 4:1 u produžetku i tako nadoknadio dva gola zaostatka iz prve utakmice.

Lovre Kalinić kao kapetan bio je jako utučen i iskren nakon debakla.

Marijan Kustić, novi predsjednik HNS-a Kustić: "Ne bih rekao da me Mamić postavio za predsjednika, a želim novi stadion na Maksimiru" divider

"Ovo je velika sramota, kako za mene osobno tako i za ostatak ekipe. Nedopustivo je da se jednoj ozbiljnoj momčadi događaju takve rupe u igri, toliko neodgovornosti. Moramo se izdignuti iz svega i nastaviti raditi. Nije lako pomiriti se s ovakvim porazom protiv momčadi koja ti ne stvori niti jednu ozbiljnu šansu, a izbaci te iz Europe. Krenut ću od sebe, kao kapetan i lider moram dati puno više. To ću i napraviti", rekao je Kalinić i dodao:

''Kad gledaš s gola, prvo poluvrijeme dominiraš, stvoriš dva-tri puta šansu da mogu izaći. Želim se ispričati svim navijačima Hajduka na ovih ružnih 120 minuta. Moramo dignuti glavu i u nedjelju pobijediti Šibenik.''

Darko i Zdravka Sinković VIDEO Posjetili smo roditelje čudesne braće Sinković, u subotu im pripremaju doček divider

Jens Gustafsson kaže:

"Teško je ovo objasniti. Toliko se toga dogodilo u utakmici. Imali smo totalnu kontrolu do prvog gola koji smo primili, nakon čega smo je izgubili. Pokušali smo mijenjati, ali smo primili i drugi gol. Nažalost, u produžecima je sve moguće. Tobol je na kraju prošao. Ovo se ne bi smjelo nikad dogoditi. Veliko je razočaranje. Vjerojatno ćemo trebati dva dana kako bismo došli sebi, a onda se okrenuti Šibeniku'', rekao je trener Hajduka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider