Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
POJAČANJE NA POLUŠPICI

Loše vijesti za Dinamo: Europski protivnik doveo opasnog povremenog španjolskog reprezentativca

Veliko pojačanje osigurao je Betis u svojim ofenzivnim redovima, budući da su osigurali dolazak Pabla Fornalsa iz West Hama.

Pablo Fornals (Foto: Afp)

Nešto lošiju ovosezonsku situaciju Pabla Fornalsa u momčadi West Ham Uniteda odlučio je iskoristiti Betis, koji je uspio u svoje redove dovesti ovog povremenog španjolskog reprezentativca.

Luiz Henrique Realiziran povijesni transfer za brazilski nogomet, a cijeli posao se tiče i - Dinama divider

27-godišnji Fornals u zeleno-bijeli dio Seville dolazi u transferu vrijednom osam milijuna eura, uz potencijalne bonuse, što je uistinu mala cifra za nogometaša kojeg su Čekičari u ljeto 2019. godine platiti Villarrealu 28 milijuna eura.

Odličan u West Hamu, no onda je došao Kudus

Za West Ham je Fornals upisao 203 nastupa, uz 23 pogotka i 19 asistencija, a upravo on je bio glavni razlog zašto Nikola Vlašić u Londonu nije imao bolju minutažu.

No, ono što je Fornals učinio Vlašiću sad se njemu dogodilo dolaskom ganskog ofenzivnog veznjaka Mohameda Kudusa, koji je uzeo njegovo mjesto u udarnom sastavu Davida Moyesa.

Robert Prosinečki Ipak preokret: Prosinečki preuzima reprezentaciju iz Europe i to iz našeg susjedstva? divider

Tako je Fornals samo tri puta ove sezone započeo utakmicu u Premier ligi, od čega dva puta prošlog mjeseca, dok je Kudus bio s reprezentacijom.

U nadi da će dobiti minutažu kakvu traži, a onda i pružiti partije koje ga mogu vratiti u reprezentaciju, Fornals je odlučio prihvatiti ponudu Betisa.

Nada se povratku u reprezentaciju za Euro

Za Furiju je nastupio šest puta, postigavši jedan pogodak, no posljednji nastup dočekao je prije više od dvije godine. No, ponovi li formu u kakvoj je onda igra, poziv za Europsko prvenstvo itekako je realan.

Victor Osimhen slavi pogodak Na Afričkom kupu nacija dogodilo se nešto neviđeno u povijesti nogometnih velikih natjecanja divider

Ovo je svakako i velika prijetnja za Dinamo, budući da prvaka Hrvatske za samo dva tjedna očekuje prvi susret play off runde Konferencijske lige protiv Betisa.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider