Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Već se sprema žalba

Loša vijest za Dinamo: Bjelicu čeka kazna za isključenje koja nije bezazlena

Nenad Bjelica isključen je u uzvratnoj utakmici Europske lige protiv Viktorije, a prema zadnjim informacijama mogao bi zaraditi utakmicu suspenzije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zbog isključenja na utakmici s Viktorijom trener Dinama Nenad Bjelica mogao bi dobiti kaznu od jedne utakmice zabrane vođenja momčadi. To znači da bi utakmicu protiv Benfice na Maksimiru mogao gledati s tribine.

U Dinamu su se nadali da će kazna biti novčana, ali UEFA je promptno reagirala i odmah poslala rješenje o kazni za trenera Modrih.

Čelnici Dinama do ponedjeljka (25. veljače) trebaju uložiti žalbu, a onda će Disciplinska komisija Uefe u četvrtak (28. veljače) donijeti konačnu odluku o ovom slučaju. Ipak, u klubu vjeruju da su dobre šanse da UEFA uvaži žalbu i argumente Dinama i 28. veljače, kad se očekuje definitivna odluka smanji kaznu u novčanu.

U petak je Bjelica za Dnevnik Nove TV otkrio ključ velike pobjede i najavio Benficu.

Dvoboj visokog rizika: Ukleti velikan, jaki srpski lobi, mladi Hrvat i ljubav s Hajdukom Momčad Benfice (Foto: AFP) Momčad Benfice (Foto: AFP) Haris Seferović (Foto: AFP) +1 Filip Krovinović (Foto: AFP)

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider