Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prate ih lopovi

Zvijezde La Lige u panici: Brutalno pretukli Aubameyanga pa krenuli na zvijezdu Reala

Nakon Aubameyanga, na meti lopova našao se i nogometaš Real Madrida Dani Carvajal.

Karim Benzema i Dani Carvajal (Foto: Afp)

Nekoliko dana ranije sve je zgrozila vijest o brutalnom napadu na člana Barcelone, Pierra Emericka Aubameyanga. Lopovi su provalili u njegov dom, pretukli ga željeznim šipkama i obili sef s draguljima.

Nažalost, sada se na meti provalnika našao i nogometaš madridskog Reala, Dani Carvajal, ali on je imao puno više sreće od nesretnog gabonskog nogometaša.

Oko 2 sata ujutro tri nepoznata muškarca preskočila su ogradu i ušla u dvorište, ali nisu uspjeli provaliti u Carvajalov dom. U tome ih je spriječio alarm, koji se vrlo brzo oglasio, tako da su dali petama vjetra, pišu španjolski mediji.

Pierre-Emerick Aubameyang Aubameyang opisao detalje horora kojeg je prošao: "Kukavice su upale i ozlijedili su mi čeljust" divider

Bili su naroužani željeznim šipkama, ali, srećom, nikoga nije bilo doma. Snimile su ih nadzorne kamere, tako da je španjolska policija u potrazi za provalnicima.

Lopovi skoro upropastili transfer Aube

Nažalost, gabonski napadač zaradio je teške ozljede u napadu. Slomljena mu je čeljust zbog čega bi mogao čak mjesec dana pauzirati, ali po svemu sudeći to ne neće utjecati na njegov transfer u Chelsea.

Klubovi su sve dogovorili, Aubameyang će ponovno preseliti u London, dok će u suprotnom pravcu Marcos Alonso. Čeka se samo službena potvrda.

Tablica La Liga

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider