Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
uvjerljivi lokosi

Potop Slavena: Lokomotiva im utrpala šest komada

Lokomotiva nije imala milosti za goste iz Koprivnice.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U prvoj utakmici 7. kola Hrvatski Telekom Prve Lige Lokomotiva je svladala Slaven Belupo s uvjerljivih 6:1 (2:0).

Strijelci: 1:0 Tolić (17), 2:0 Kastrati (20), 3:0 Cokaj (46), 4:0 Kastrati (50), 4:1 Krstanović (56-11m), 5:1 Drožđek (61), 6:1 Petrak (80).

Sjajnu je utakmicu odigrao brzonogi napadač Lokomotive Lirim Kastrati koji je iskoristio visoko postavljenu obranu koprivničkog sastava i veliki prostor iza njezinih leđa te je s dva pogotka i jednom asistencijom dominirao travnjakom.

Klubovi prve lige (GOL.hr) HNL: Raspored i satnica svih utakmica do kraja sezone divider

Prvi je gol Lokomotiva postigla već u 17. minuti nakon kombinacije Tolića i Drožđeka, na 2:0 je preciznim udarcem sa 14 metara samo tri minute potom povisio Kastrati da bi domaći još dva gola postigli u prvih pet minuta nastavka.

Prvo je Cokaj pogodio jakim udarcem sa 20-ak metara, da bi Kastrati u 50. izveo sjajan solo-prodor koji je okrunio pogotkom. Na 4:1 smanjio je Krstanović iz kaznenog udarca, da bi do kraja utakmice Drožđek na nesebičnu asistenciju Kastratija i Petrak glavom nakon udarca iz kuta postavili konačnih 6-1.

Ovom pobjedom Lokomotiva je stigla na peto mjesto sa 10 bodova, koliko ima i četvrta Rijeka koja ima dvije utakmice manje odigrane, dok je Slaven Belupo osmi sa sedam bodova, koliko ima i sedma Istra 1961.

Na vrhu je Dinamo sa 13 bodova i utakmicom manje, drugi Hajduk ima 12, a treći Osijek 11 bodova.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider