Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uvjerljiva pobjeda

VIDEO Festival golova na Šubićevcu: Lokomotiva razbila Šibenčane

Lokomotiva je uvjerljivom pobjedom protiv Šibenika upisala nova tri boda u HNL-u.

Šibenik - Lokomotiva (Foto: Niksa Stipanicev/Cropix)

Nogometaši Lokomotive uvjerljivo su slavili na gostovanju kod Šibenika s 4:0 u sklopu 21. kola SuperSport HNL-a.

Gosti su poveli u 26. minuti golom Sandra Kulenovića, njegovim sedmim pogotkom ove sezone. Ivan Miličević je ubacio s lijeve strane, lopta se od Josipa Pivarića odbila do Kulenovića, a gostujuća "devetka" je sjajno reagirala pogodivši za 1:0.

Samo tri minute kasnije već je bilo je 2:0. Mateo Marić je ubacio s desne strane, a Vladimir Bubanja nadskočio domaću obranu i glavom pogodio za uvjerljivo vodstvo "lokosa".

Ilustracija Tragedija u Belgiji: Vratar obranio penal pa preminuo, imao je samo 25 godina divider

Šibenik je u nastavku susreta zaigrao daleko kvalitetnije i domaćin je mogao smanjiti u 56. minuti kada je veliku priliku imao Dejan Radonjić, no njegov udarac je vratar Lokomotive Nikola Čavlina sjajno zaustavio. Šest minuta kasnije Radonjić je ponovo bio u izglednoj prilici, no Čavlina je još jednom bio siguran.

U 64. minuti sa 20-tak metara je zaprijetio i Duje Čop, ali je pucao pored gola. Kada se činilo kako bi domaćim mogao vratiti neizvjesnost u susret, Lokomotiva je zabila i treći gol, a strijelac je bio Silvijo Goričan u 77. minuti iz, do tada, jedine gostujuće prilike u drugom poluvremenu.

Točku na "i" sjajne predstave gosti su stavili u 85. minuti. Bila je to brza kontra, Goričan je nakon pogotka upisao i asistenciju, a Indtrit Tuco zabio za 4:0.

Sve golove Lokomotive možete vidjeti OVDJE.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider