Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Smiješan gol

Lokomotiva preokrenula protiv Osijeka: Velika pogreška vratara, Skenderu se trese stolac

U prvoj utakmici 9. kola Prve HNL Lokomotiva je svladala Osijek sa 2-1 (1-1).

Sammir (Photo: Igor Kralj/PIXSELL)

Poveli su gosti preko Marića u 7. minuti, poravnao je Halilović u 37., da bi pobjedu domaćima osigurao Tolić u 88. minuti.

Osijek je do prednosti stigao nakon što je Talys prošao po lijevoj strani i poslao loptu na rub kaznenog prostora odakle je Kleinheisler pokušao pucati prema golu, njegov je udarac blokiran, ali je lopta stigla do Marića koji je iz neposredne blizine zatresao mrežu.

Zinedine Zidane i Florentino Perez (Foto: AFP) Zidane razbjesnio čelnike Reala: Kraljevski klub ne pamti ovakav potez! Bernabeu "gori", a zvijezde se "češljaju" divider

Izjednačenje je stiglo nakon velike pogreške vratara Osijeka Ivušića, on nije uspio uhvatiti loptu nakon lošeg kornera Sammira, ona je pogodila Halilovića koji je ležao na tlu pored gostujućeg vratara te se odbila u gol.

Potez utakmice izveo pričuvni igrač Lokomotive Marko Tolić koji je u 88. minuti prevario dvojicu čuvara u gostujućem kaznenom prostoru i potom pogodio suprotni kut.

Paul Pogba (Foto: AFP) Man United svim silama želi zadržati svoju najveću zvijezdu: Nude mu bogatstvo! divider

Treća Lokomotiva sada ima 14 bodova, dva manje od vodećih Hajduka i Dinama, dok je Osijek četvrti sa 13 bodova, jednim više od pete Rijeka i šeste Gorica. Osijek je osvojio samo jedan bod u posljednje tri utakmice. Treneru Skenderu trese se stolac.

REZULTATI 9. KOLA,

Petak:
Lokomotiva - Osijek 2-1 (Halilović 37, Tolić 88 / Marić 7)
Subota:
Slaven Belpo - Gorica (16.30 sati)
Varaždin - Dinamo (19 sati)
Nedjelja:
Hajduk - Inter (16.30 sati)
Istra 1961 - Rijeka (19 sati)

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider