Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sjajan je!

Lokomotiva ima strašnog igrača kojega gotovo nitko ne spominje

Indrit Tuci ove sezone igra sjajno u dresu Lokomotive.

Indrit Tuci (Foto: Damir Krajac/Cropix)

Lokomotiva ove sezone nije toliko igrački jaka kao prije, no klub s Kajzerice imao je i dosta nesreće. 

Lokosi su trenutačno sedma momčad u državi, no mogli su biti i na boljoj poziciji da nisu upisali čak sedam remija u 14 nastupa.

Najbolji Lokomotivin igrač ove sezone dolazi iz Albanije. Riječ je o Indritu Tuciju, 23-godišnjem napadaču koji igra u formi karijere.

Lokosi su poznati po nizu sjajnih igrača s toga područja koji su igrali u klubu, a Tuci je ove sezone glavna uzdanica i sve se vrti oko njega.

Tuci je ove sezone upisao 13 nastupa, u 11 je započeo u prvih 11, zabio je šest golova i dva puta asistirao. 

Dvaput je bio u najboljoj momčadi kola, a koliko znači Lokosima, govori podatak da je golove zabio Rijeci, Dinamu i Osijeku, i to tri kola u nizu. I sudjelovao je u osam od 17 Lokomotivinih golova u sezoni.

Ostale golove zabio je Gorici, Istri i Rudešu. Trenutačno je drugi strijelac lige, a drugo mjesto dijeli sa Janakovićem, Livajom, Brodićem i Ercegom, a od svih navedenih nekako se najmanje priča o Tuciju, koji ozbiljno može naštetiti najboljima i podići se na listi najboljih strijelaca lige.

Od ostalih statističkih podataka valja istaknuti da je ove sezone realizirao 57,1 % velikih prilika, a po utakmici osvaja 3,23 duela.

Prema SofaScoreu prosječna ocjena mu je 7,14 i to ga svrstava na peto mjesto najboljih napadača lige.

Statistički igra najbolju sezonu u karijeri. Prošle je sezone u cijeloj sezoni zabio šest golova, a sada je to napravio već u 13 nastupa.

Indrit Tuci Indrit Tuci (Foto: Sofascore)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider