Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Podjela bodova

VIDEO Lokomotiva s igračem manje osvojila bod protiv Istre, Beljo zabio osmi gol u prvenstvu

Istra je osvojila bod na gostovanju kod Lokomotive u 23. kolu HT Prve lige.

Nogometaši Lokomotive i Istre 1961 odigrali su 1:1 u susretu 23. kola Prve HNL u Kranjčevićevoj.

Istra 1961 je golom Belje vodila 1:0, a imala je i igrača više. No, inicijativa domaćeg sastava na kraju se isplatila te je Lokomotiva golom u 80. minuti uspjela osvojiti jedan bod.

gol expired VIDEO Dinamo iščupao pobjedu protiv Gorice: Oršić u 89. minuti opalio volej, Stojanovski skrenuo u mrežu divider

Prvih petnaestak minuta igralo se posve ravnopravno, no tada je Lokomotiva preuzela kontrolu meča i sve je češće prijetila suparniku. Prva prava šansa dogodila se u 22. minuti kada je opasno pucao Cokaj, ali rezultat se nije promijenio.

Lokomotiva prijetila, Beljo zabio

Najaktivniji je u prvom dijelu kod domaćina bio Aliyu koji je potom imao dvije dobre šanse, a zaprijetio je i Dabro.

No, sve je prošlo bez promjene rezultata, a onda je u 43. minuti Lokomotiva primila udarac. Salihu je dobio drugi žuti, isključujući karton što je otvaralo šansu gostima na ovom gostovanju, na stadionu gdje su početkom sezone teško poraženi s 0:4.

Beljo zabio za vodstvo Istre 1961

I vrlo brzo u nastavku gosti iz Pule su naplatili igrača više. U 55. minuti lopta je došla do Diona Drena Belje, a prvi pulski topnik je s deset metara lijepo naciljao suprotni kut za 1:0 Istre 1961. Bio je to njegov osmi prvenstveni pogodak.

Kulenović spasio Lokomotivu

Unatoč igraču manje Lokomotiva je do kraja dvoboja napravila sve što je mogla ne bi li izjednačila. Najbolju šansu je imao Dabro u 64. minuti, potom je zaprijetio i Cipetić, ali je nakon svega Lokomotiva i uspjela izjednačiti.

U 80. minuti Miličević je ubacio, a Kulenović je s pet metara glavom pogodio za konačnu podjelu bodova.

Kulenović zabija za izjednačenje

Lokomotiva je ostala na šestom mjestu ljestvice i ima bod manje od pete Gorice, dok je pulska momčad ostala na devetom mjestu te ima bod manje u odnosu na Šibenik i Slaven Belupo.

U nastavku subote, od 17:05 sati, utakmicu ovog kola odigrat će Dinamo i Gorica.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider