Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nakon dva mjeseca stanke

Vrlo važan igrač sredine terena vraća se u sastav Benfice za susret protiv Dinama!

Važan igrač sredine terena vraća se u sastav Benfice za susret s Dinamom.

Ljubomir Fejsa (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Loša vijest za Dinamo, a dobra za Benficu samo dan uoči uzvratne utakmice osmine finala Europske lige, u kojoj Modri brane prednost od 1:0 iz prve utakmice s Maksimira. Benfica dočekuje Dinamo na svom Luzu, a utakmica je na rasporedu u četvrtak s početkom u 21:00.

Vrlo važan igrač sredine terena Ljubomir Fejsa oporavio se od ozljede i konkurira za sastav Brune Lagea. Riječ je o srbijanskom nogometašu koji Benfici znači koliko Dinamu Arijan Ademi.

Daje joj trku, snagu i čvrstoću u veznom redu, mjestu gdje je Dinamo bio bolji u prvoj utakmici. U srijedu je odradio kompletan trening bez ikakve poštene, što bi trebalo značiti da je spreman za maksimalni napor. 

Fejsa nije igrao od sredine siječnja, kada se ozlijedio u utakmici portugalskog Kupa. Strateg Benfice trebao bi na konferenciji za novinare, koja je na rasporedu kasnije tijekom dana, objaviti hoće li igrati ili ne.

Benfica u uzvratu neće moći računati na Salvia, Seferovića, Contia, Jardela i Ebuehia, koji se i dalje oporavljaju od ozljeda.

Spomenimo i da je trener Benfice Bruno Lage pozvao na trening uoči Dinama i trojicu juniora, ali oni neće konkurirati za sastav.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider