Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
luda utakmica

Liverpoolu VAR pokvario veliko slavlje u sudačkoj nadoknadi kod Evertona

U gradskom derbiju u Liverpoolu nije bilo pobjednika…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Everton je uspio izvući bod u velikom gradskom derbiju u Liverpoolu. Na Goodison Parku je završilo 2:2 nakon što su gosti dva puta vodili, a treći gol im je zbog milimetarskog zaleđa poništio VAR u sudačkoj nadoknadi.

U spektakularnom Merseyside derbiju viđen je sjajan nogomet, četiri gola, pregršt šansi i crveni karton. Everton je u susret ušao kao vodeći sa sve četiri pobjede, a Liverpoolu je ovo bila prva utakmica nakon šokantnog 2-7 poraza kod Aston Ville.

Redsi su dvaput vodili preko Manea (3) i Salaha (72), ali se Everton vraćao pogocima Keanea (19) i Dominica Calvert-Lewina (81), koji je tako zabio gol u svakom od dosadašnjih pet susreta prvenstva.

U 90. minuti napadač Evertona Richarlison zaradio je crveni karton zbog grubog starta na Thiagu Alcantari, a samo dvije minute kasnije Henderson je postigao gol za prvake i veliko slavlje Redsa.

No potom je krenula provjera gola u VAR sobi. Prvo se povukla jedna linija po kojoj Mane kod primanja lopte i prije asistencije nije bio u zaleđu, a onda se opet povlačila linija koja je rekla da je Mane za koji milimetar bio ispred obrane domaćina.

Everton vodi s 13 bodova, a Liverpool je drugi s 10.

Traje burna rasprava nakon Merseyside derbija koji je završio poništen golom Liverpoola. VAR je presudio kako je ovo zaleđe Manea. Što vi mislite?

Objavljuje gol.hrSubota, 17. listopada 2020.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider