Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Gubi još jednog bisera

Liverpoolovi snovi doživjeli udarac: Zidane zagorčao Kloppu, klub spreman prihvatiti gubitak od 48 milijuna funti

Liverpoolovi snovi o dovođenju zvijezde Real Madrida doživjeli su udarac povratkom Zinedinea Zidanea.

Jürgen Klopp i Zinedine Zidane (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Liverpool se nadao kako će na ljeto moći dovesti španjolskog veznjaka Marca Asensija, ali prema Daily Mailu, taj je posao pod velikim upitnikom nakon povratka Zidanea na klupu Reala.

23-godišnji Asensio pao je u nemilost prijašnjih trenera u Madridu, ali Zidane je ovo ljeto navodno spreman odolijevati bilo kojoj ponudi za nadarenog veznjaka.

U međuvremenu, igrač koji bi se mogao naći na izlaznim vratima Liverpoola je Naby Keita, koji nije uspio opravdati uložen novac i klub je navodno spreman prihvatiti gubitak od 48 milijuna funti koje je platio Red Bull Leipzigu 2017. godine, prenose engleski mediji.

Kloppova momčad također je propustila potpisati Ajaxova bisera Matthijsa de Ligta, za kojeg se Barcelona nalazi u pole poziciji i koji će se gotovo sigurno preseliti na Camp Nou.

Spomenimo i kako je Manchester United zainteresiran za engleskog braniča Harryja Maguirea, ali za njegove usluge trebat će rekordan transfer, piše Daily Star.

Barcelona sprema dva nova velika transfera kojima bi osigurala svijetlu budućnost Matthijs de Ligt (Foto: AFP) Luka Jović (Foto: AFP) Matthijs de Ligt (Foto: AFP) +1 Matthijs de Ligt (Foto: AFP)


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider