Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Za sjajnog napadača

Liverpool će iskrcati najveću odštetu u povijesti: Redsi ruše klupski rekord!

Liverpool želi dovesti Darwina Nuneza iz Benfice i pritom neće štedjeti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Liverpool je nakon poraza u finalu Lige prvaka i gubitka borbe za naslov u Premier ligi odlučio ne sjediti skrštenih ruku u predvečerje ljetnog prijelaznog roka.

Kako javljaju brojni engleski mediji, ali i talijanski stručnjak za transfere Fabrizio Romano, Redsi su odlučili pojačati vrh napada, a izbor je pao na Darwina Nuneza iz Benfice.

Za fenomenalnog Urugvajca Liverpool je spreman rušiti svoj klupski rekord kad su u pitanju ulazni transferi odnosno odštete plaćene za nekog igrača.

Virgil van Dijk bio je igrač za kojeg je klub s Anfielda iskrcao najviše novca, taj se iznos u konačnici popeo do 84.650.000 eura, ali čini se da nizozemski stoper neće još dugo ostati na vrhu.

Liverpool za Nuneza ponudio ukupno 100 milijuna eura

Pedro Sepulveda, portugalski novinar koji ima najveći kredibilitet u toj zemlji kad su u pitanju informacije ovakvog tipa, objavio je da je Liverpool poslao ponudu tešku čak 100 milijuna eura, pri čemu se 80 odnosi na fiksni dio, a 20 na bonuse ovisno o igračevim nastupima, golovima i osvojenim trofejima u dresu engleskog kluba.

Benfica je svjesna da će ovo ljeto morati prodati Nuneza, ali ne žele ga dati ispod cijene već taktiziraju i kalkuliraju. Čekali su pravu ponudu i dočekali ju u obliku ove Liverpoolove, međutim još uvijek nije sve gotovo.

Dva kluba koja su iskazala veliki interes za novo urugvajsko napadačko čudo (poslije Diega Forlana, Edinsona Cavanija i Luisa Suareza) su Manchester United i Newcastle, a poznato je da ni jednima ni drugima novca ne nedostaje. United već godinam troši abnormalno visoke iznose i na odštete i na plaće igrača dok Newcastle od prošle jeseni posluje na pogon petrodolara iz Saudijske Arabije.

Ipak, u ovom trenutku Liverpool je glavni kandidat i najveći favorit za dovođenje igrača koji će krajem ovog mjeseca proslaviti 23. rođendan i pred kojim je još cijelo desetljeće igranja na najvišoj razini.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider