Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NIŠTA NIJE GOTOVO

Liverpool slavio kod Southamptona, odluka o prvaku pada u posljednjih 90 minuta

Nogometaši Liverpoola ostavili su odluku o prvaku Engleske otvorenu do posljednjeg kola.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako su se nakon 13 minuta našli u rezultatskom minusu, nogometaši Liverpoola uspjeli su se vratili u susret protiv Southamptona, preokrenuti rezultat te tako ostaviti odluku o prvaku Engleske za posljednje kolo.

Domaći su poveli sjajnim pogotkom Nathana Redmonda nakon solo prodora i driblinga. Udarac s ruba kaznenog prostora bio je neobranjiv.

Redsi su zaigrali u kombiniranom sastavu, što je za svoj trenutak slave iskoristio Takumi Minamino, kad je u 27. minuti probio bliži kut Alexa McCarthyja. Preokret je završio Joel Matip, pomalo nevjerojatnim pogotkom glavom nakon prekida. Igrala se 67. minuta i to je bio krajnji rezultat utakmice.

Liverpool u posljednje kolo ulazi s bodom manje od Manchester Cityja, koji u posljednjem kolu dočekuje Aston Villu Stevena Gerrarda. Liverpool će igrati kod kuće protiv Wolverhamptona.

Pogotke s utakmice možete vidjeti OVDJE.

Osam ili devet ekipa zadnje su kolo "živi"

Ovako su sve četiri najvažnije borbe unutar Premier lige ostavljene za posljednje kolo. City i Liverpoola za titulu prvaka, Tottenham i Arsenal za mjesto u Ligi prvaka te Manchester United i West Ham za mjesto u Europskoj ligi.

Naravno, tu je i borba za ostanak u ligi, gdje smo sigurni da će, neovisno o zaostalom susretu Aston Ville i Burnleya, Burnley i Leeds ući s mogućnosti ispadanja, a među njima će biti i Everton, ukoliko u četvrtak ne dođe do pobjede protiv Crystal Palacea.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider