Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
prekinuli niz bez pobjede

Liverpool uvjerljivo slavio i vratio se na vrh Premierlige

Redsi su slavili nakon dva remija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Liverpoola vratili su se na prvo mjesto engleskog prvenstva zahvaljujući 3:0 (2:0) domaćoj pobjedi protiv Bournemoutha u susretu 26. kola.

Pogotke za prvu pobjedu Redsa nakon dva uzastopna remija protiv Leicestera i West Hama postigli su Mane (24), Wijnaldum (34) i Salah (48).

Hrvatski reprezentativni stoper Dejan Lovren zbog ozljede nije konkurirao za nastup u momčadi Liverpoola koji sada ima 65 bodova, tri više od drugog Manchester Cityja, a osam više od trećeg Tottenham Hotspura. Bournemouth je 11. sa 33 boda.

Arsenal je na gostovanju pobijedio Huddersfield 2:1. Sve golove zabili su Topnici: Iwobi i Lacazette za Arsenal, a Sead Kolašinac u vlastitu mrežu za Huddersfield.

Crystal Palace i West Ham odigrali su 1:1 u londonskom derbiju, Southampton je u derbiju začelja doživio poraz od Cardiffa (2:1) na svom terenu, dok je Watford s 1:0 srušio Everton.

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 26. kola engleskog nogometnog prvenstva Burnley je kao gost svladao Brighton and Hove Albion s 3:1 (1:0).

Gosti su poveli 3:0 golovima Wooda (26, 61) i Barnesa (74-11m), a za domaće je smanjio Duffy (76).

Ranije u subotu Manchester United je kao gost svladao predzadnji Fulham s 3:0 (2:0). Dvostruki strijelac bio je Pogba (14, 65-11m), a jedan pogodak zabio je Martial (23). Manchester United se s ova tri boda probio na četvrto mjesto sa 51 bodom, jednim više od petog Chelseaja i šestog Arsenala. Fulham ostao 19. sa 17 bodova.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider