Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U velikoj formi

Liverpool pronašao zamjenu za Salaha: Redsi spremaju veliku ponudu!

Liverpool je pronašao savršenu zamjenu za Salaha i spreman je iskrcati 50 milijuna eura. Egipćaninu ugovor istječe 2025. i sve upućuje na njegov odlazak s Anfielda…

Karim Adeyemi (Foto: Afp)

Liverpool se već pomorio s time da će se u relativno bliskoj budućnosti oprostiti od Mohameda Salaha (32).

Poplave u BiH Hajduk se oglasio nakon potresnih scena iz BiH: Poslali su emotivnu poruku divider

Egipćanin je prije dvije godine bio u velikom iskušenju kada su mu Saudijci ponudili najveći ugovor u povijesti nogometa. Tada je odbio, ali kako stoje stvari, neće to ponoviti kada mu istekne ugovor sljedećeg godine. Redsima će biti jako teško nagovoriti ga da opet produlji.

Liverpool našao zamjenu za Salaha

Stoga Liverpool ima nekoliko mjeseci da pronađe najpogodniju zamjenu, a njemački tabloid Bild otkriva da je trenutni favorit Karim Adeyemi, 22-godišnji krilni napadač Borussije Dortmund.

Pomalo iznenađujuća odluka, budući da Adeyemi pokazuje sklonost oscilacijama, iako je poznato da ima ogroman talent. Kako god, spekulira se da bi Liverpool mogao za njega ponuditi Borussiji 50 milijuna eura. Pitanje je hoće li biti dovoljno.

Poplave u BiH Navijači se dižu na noge! Dvije skupine se ponudile, stiže i DPH Kiseljak divider

Problem je u tome što je Adeyemijev spektakularan početak sezone zasigurno privukao pozornost ostalih europskih velikana, koji bi ga mogli učiniti svojom metom. Protiv Celtica je nedavno u Ligi prvaka odigrao utakmicu života.

Karim Adeyemi na meti Redsa

Trenutačno je ozlijeđen, no trebao bi se oporaviti do utakmice s Dinamom u petom kolu Lige prvaka, tako da će hrvatska publika vjerojatno moći vidjeti u Maksimiru krajem studenog.

Upisao je 5 golova i 5 asistencija u 8 utakmica ove sezone. To je statistika na razini Salahove i ako je zadrži, jamči mu veliki interes najvećih klubova, a isto tako je logično očekivati povećanje zahtjeva od strane Borussije Dortmund. U tom slučaju 50 milijuna eura će biti malo.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
🎩🪄
Bliži nam se i sljedeći ciklus Lige nacija... 🇭🇷🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿
Bjelica objasnio... 🤝😉

📸: Cropix
Ćiro fališ... Al' galvanizirani smo, ne brini! 🖤⚽

📸: Cropix/Hrvatska pošta