Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Cijena ''sitnica''

Liverpool odlučio pojačati napad jednim od najtraženijih igrača Europe

Novi prvak Europe Liverpool nastoji pojačati napad za sljedeću sezonu.

Nicolas Pepe (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Prema francuskom L'Equipeu, Nicolas Pepe je ove godine privukao interes iz cijele Europe nakon što je odradio impresivnu sezonu u Lilleu, koji je završio na drugom mjestu iza PSG-a.

Kao rezultat toga, njegov učinak od 23 gola i 12 asistencija potaknuo je francusku momčad da podigne cijenu na 80 milijuna eura. I vjerojatno će dobiti toliko za njega.

L'Equipe dalje tvrdi da je Inter napravio prvi potez za Pepea i ponudio 70 milijuna eura. Ali navodno je Liverpool povećao iznos na 80 milijuna i nije daleko od moguće realizacije transfera.

Vjeruje se da Pepe favorizira odlazak u La Ligu i želi garanciju da će igrati. To ne ide u korist Liverpoola, kao što se piše, ali to zasad nije spriječilo Jürgena Kloppa da povuče potez i proba napraviti transfer.

Redsi su potvrdili da će Daniel Sturridge napustiti klub, jer njegov ugovor istječe krajem mjeseca, a sada žele zamijeniti engleskog napadača većom kvalitetom u ofenzivnom dijelu.

Salah i reporterka (Screenshot) Salah mislio da će ga novinarka poljubiti pred cijelim svijetom, reakcija nasmijala nju i sve koji su gledali divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider