Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
RAPSODIJA REDSA

Liverpool napunio mrežu Leedsa i domaćine ostavio u grčevitoj borbi za ostanak

Nogometaši Liverpoola vrlo su lako slavili na Elland Roadu, gdje su savladali domaći Leeds United rezultatom 1:6.

Slavlje igrača Liverpoola (Foto: Afp)

Nakon više od mjesec dana nogometaši Liverpoola proslavili su pobjedu u engleskoj Premier ligi, pobijedili su kod Leedsa 6:1, u posljednjem susretu 31. kola.

Znatno bolju igru u prvom poluvremenu Liverpool je naplatio s dva pogotka. Prvo je Nizozemac Cody Gakpo iz blizine u 35. minuti pogodio za 1:0, dok je samo četiri minute kasnije Mohamed Salah povećao na 2:0.

Raspad Leedsa u drugom dijelu

Na startu drugog dijela, uslijed velike pogreške Konatea, Leeds je smanjio na 1:2 nakon pogotka Luisa Sinisterre. No, bila je to kratka nada za domaćina jer je uslijedila još furioznija igra Liverpoola, koja je do kraja donijela nova četiri pogotka u domaćoj mreži.

Dva puta je strijelac bio Diogo Jota, još je jedan gol postigao Salah, a sve je zaokružio Darwin Nunez pogotkom u 90. minuti. Prije ovog slavlja posljednja Liverpoolova pobjeda u Premier ligi bila je ona od 7:0 protiv Manchester Uniteda.

Liverpool je ostao na osmom mjestu, a nemirni kraj sezone slijedi za Leeds, koji se nalazi blizu opasne zone ispadanja, na 16. mjestu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider