Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pripreme

VIDEO Livaja se igrao protiv Varaždina: Hajduk gubio pa pobijedio pred HNL

Hajduk sezonu nastavlja subotnjim gostovanjem kod Šibenika (21. kolo Prve HNL).

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Treću, ujedno i posljednju pripremnu utakmicu uoči nastavka sezone u Prvoj HNL odigrali su nogometaši Hajduka te su na Poljudu svladali drugoligaša Varaždin s 4:2.

Obrambeno su Splićani odigrali vrlo slabih uvodnih 45 minuta. Ponajbolja drugoligaška momčad lakoćom je kažnjavala domaćina te je vodila na poluvremenu 2:1 iako je Hajduk poveo u osmoj minuti. Nakon asistencije Livaje strijelac je bio Ljubičić.

gol expired Englezi tvrde: Gotovo je! Mislav Oršić odlazi iz Dinama u Premierligu, poznato je i koliko će Modri zaraditi divider

Na drugoj strani prvo je uzvratio Vuk u 17. i potom Šego u 28. minuti. Michele Šego je, inače, igrač Hajduka na posudbi u Varaždinu, a zabio je za 2:1 uz pomoć domaćeg igrača Katića od kojeg se lopta odbila.

Golove pogledajte OVDJE.

U nastavku utakmice Hajduk je ipak zaigrao bolje, a uvjerljivo najopasniji igrač po Varaždin bio je Marko Livaja koji je prvo pogodio iz slobodnog udarca, s 20-ak metara, za 2:2. Potom je na njegovu asistenciju Kačanaklić doveo Hajduk u vodstvo u 70. minuti, dok je u 77. Mlakar postavio konačnih 4-2. Akciju za posljednji pogodak pokrenuo je Livaja rabonom.

gol expired Kako je Tin Lučin završio na Euru? Zbog Hrvatske je otkazao sve planove i sjeo na bus divider

Podsjetimo i kako je prethodne dvije prijateljske utakmice ove zime Hajduk odigrao na Poljudu i to obje protiv članova bosansko-hercegovačke Premijer lige. S 2:1 je svladao Široki Brijeg, dok je protiv Veleža remizirao 1:1.

Hajduk sezonu nastavlja subotnjim gostovanjem kod Šibenika (21. kolo Prve HNL).

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider