Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''Nismo htjeli riskirati''

Barca zabrinuta: U prvom startu opet ostala bez Messija, a mora na neugodno gostovanje

Lionel Messi ponovno se ozlijedio, i to u svom prvom startu nakon povratka te je bio prisiljen napustiti igru nakon samo 45 minuta.

Lionel Messi (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Barcelona je prvi put startala s novim ofenzivnim trojcem Messi - Suarez - Griezmann i nije dugo potrajalo. Doduše, Barcelona je slavila u 6. kolu La Lige protiv Villarreala na Camp Nouu s 2:1.

Messi je bio asistent kod prvog pogotka Griezmanna, ali poslije je osjetio probleme s preponama i morao je napustiti igru na poluvremenu.

Nakon što se požalio na probleme u lijevoj preponi, Messija je zamijenio Ousmane Dembele, a trener Barcelone Ernesto Valverde nakon utakmice je rekao:

''Osjetio je neugodan osjećaj u aduktoru i nismo htjeli ništa riskirati.''

Messi je već propustio početak sezone zbog ozljede lista te je prvi put zaigrao prošli tjedan u Ligi prvaka protiv Borussije Dortmund, kada je ušao s klupe. Barcelona se ponadala kako će konačno na raspolaganju imati sjajan napadački trojac, ali sad bi ponovno mogla biti bez najboljeg igrača.

gol expired Engleska u čudu: Nula udaraca u okvir, 25 posto posjeda protiv doprvaka Europe i onda – kaos divider

Prema posljednjim informacijama, Argentinac bi trebao propustiti subotnji ogled s Getafeom. Zasad više kao mjera opreza, ali nije dobra vijest da Barca mora biti oprezna s njegovim povredama.

Momčad Ernesta Valverdea tek treba upisati pobjedu na gostovanju ove sezone. U tri dosadašnja dvoboja uzela je samo bod, a protiv Getafea neće moći računati na Messija.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider