Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
"Izgubio sam puno prijatelja"

Messi otkrio za čime žali u karijeri: "Žao mi je što nisam uzeo dres od dvojice igrača Real Madrida"

Lionel Messi otkrio je novinarima zanimljive pojedinosti iz osobnog života.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dramatična sezona u La Ligi bliži se kraju, danas je na rasporedu posljednje kolo u kojemu ćemo saznati pobjednika španjolskog prvenstva, ali kraju se bliži i ugovor Lionela Messija u Barceloni.

Ugovor mu traje do 30. lipnja, a kako javljaju svi svjetski mediji, Argentinac je već napustio Barcelonu kako bi se odmorio za nadolazeću Copa Americu koja se igra od 11. lipnja do 10. srpnja.

Hoće li se Messi uopće vratiti u Barcelonu, tek ćemo saznati. Za sada je sigurno kako ugovor još uvijek nisu produžili.

"Plakao sam na odlasku u Barcelonu"

Tako je u razgovoru za časopis Ole, Messi je otkrio više o svojim počecima u katalonskoj momčadi, ali i za čime žali u svojoj bogatoj karijeri. 

"Odluka da potpišem za Barcelonu bila je teška. Nisam imao puno vremena za razmišljanje, morao sam vrlo brzo odlučiti. Plakao sam na odlasku iz Rosaria, želio sam ići u Barcelonu, ali morao sam sve ostaviti", kazao je i dodao da je zbog odlaska u Španjolsku izgubio puno prijatelja.

"Danas djeca imaju mobitele, ali u moje vrijeme nije bilo tako. Zbog prevelike udaljenosti, izgubio sam kontakt s mnogim prijateljima", otkrio je Argentinac.

"Žalim što nisam uzeo njihove dresove..."

Argentinski čarobanjak otkriva kako žali što nije uzeo dres od dva brazilska reprezentativca koja su nastupala u dresu madridskog Reala.

"Žao mi je što nisam uzeo dres od dva igrača protiv kojih sam igrao na početku svoje karijere. To su Ronaldo i Roberto Carlos. Istina je kako prije nisam vodio računa o tome, ali sada, kada sam stariji, volio bih imati njihove dresove", otkrio je Messi.

gol expired Najbolji trenutak u karijeri: "Pobjeda protiv Dinama na Poljudu, zabio sam pobjednički pogodak" divider

Na pitanje novinara je li Kup Kralja njegov posljednji trofej u dresu Barcelone, Messi je tek kratko odgovorio.

"Osvajanje Kupa je bio poseban trenutak za nas, jer posljednjih nekoliko godina rezultati za klub i nas igrače nisu bili zadovoljajući. Mlada smo momčad, imamo puno novih igrača i osvajanje Kupa je bio važan trenutak za nas", zaključio je Messi.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider