Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Split je sjajan grad"

Najbolji trenutak u karijeri: "Pobjeda protiv Dinama na Poljudu, zabio sam pobjednički pogodak"

Bassel Jradi prvi je igrač koji je ove sezone napustio splitski Hajduk.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduk i Bassel Jradi jučer su dogovorili sporazumni raskid ugovora. Mjesec dana prije isteka ugovora, libabonski ofenzivac postao je slobodan igrač.

U klubu za njega imaju samo riječi hvale jer se prilikom dogovora o raskidu ugovora, odrekao novčanih sredstva, prenosi Dalmatinski portal.

"Na kraju smo sve riješili na korektan način. Priznajem da zbog odluke kluba o prebacivanju u drugu momčad, nisam imao respekta prema čelnim ljudima kluba. Ali nakon sastanka s predsjednikom Lukšom Jakobušićem, promijenio sam mišljenje", otkrio je Jradi pa dodao kako nema razloga da njegov rastanak s Hajdukom prođe u lošem ozračju.

"Imali su sjajan odnos prema meni i Caktašu"

"Predsjednik je bio iskren i to respektiram. Nakon toga sam smatrao kako nema razloga da rastanak mene i kluba ne bude korektan", kazao je.

Libanonski ofenzivac je drugi dio sezone proveo u B momčadi kluba s Mijom Caktašem koji još uvijek ima titulu najboljeg strijelca splitske momčadi u ovoj sezoni.

"Želim zahvaliti svima u drugoj momčadi Hajduka jer su prema meni i Miji Caktašu imali sjajan odnos pun poštovanja. Posebna zahvala ide treneru Goranu Sabliću", rekao je.

Na Poljud je stigao u ljeto 2018. godine, a jednu utakmicu nikada neće zaboraviti: derbi protiv Dinama na Poljudu.

"Nikada neću zaboraviti utakmicu protiv Dinama na Poljudu. Pobijedili smo 1:0, a ja sam zabio pobjednički pogodak. Bio je to sjajan osjećaj. Derbiji s Dinamom su zaista posebne utakmice i gušt ih je igrati", rekao je i otkrio da mu se grad posebno svidio.

"Burić je za mene najbolji trener"

U dresu splitske momčadi proveo je nepune tri sezone u kojoj su se promijenila nekolicina trenera. Tako kaže da je na njega najbolji dojam ostavio Damir Burić.

"Za mene osobno je Damir Burić bio najbolji jer me koristio kao ofenzivnog igrača, a ne kao igrača 'box to box'. Ali, moram reći da sam sa svim trenerima imao dobar odnos", rekao je.

Iako je sada slobodan igrač, još uvijek ne zna gdje će nastaviti karijeru, ali izričito tvrdi kako to neće biti jedna destinacija.

"Kada si slobodan igrač onda ti mobitel vrlo često zvoni. Imam na stolu nekoliko zanimljivih opcija, ali Indonezija sigurno neće biti moja iduća destinacija. Imam 27 godina, za Hajduk sam odigrao 96 utakmica i zašto bi išao tamo", otkrio je Jradi pa za kraj poslao poruku svim navijačima Hajduka.

"Budite uz momčad, kao i do sada", zaključio je libanonski ofenzivac.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider