Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prenose Španjolci

Messijev telefonski poziv starom prijatelju mogao bi zatresti nogometni svijet

Lionel Messi pojavio se na pripremama PSG-a, ali španjolski mediji javljaju kako bi se rado vratio na Nou Camp i već je kontaktirao Xavija telefonom.

Xavi i Messi (Foto: Afp)

Argentinski superstar Lionel Messi započeo je svoju drugu sezonu u PSG-u poslije šokantnog odlaska iz Barcelone, no čini se kako katalonski klub nije zaboravio, a ni prebolio.

Poznata španjolska televizijska emisija El Ciringuito javlja kako bi se Messi rado vratio u Barcelonu i navodno je već telefonski nazvao šefa Xavija Hernandeza te mu izrazio svoju želju da ponovo navuče omiljeni dres.

Cristiano Ronaldo u dresu Real Madrida na Camp Nou Spektakularna večera u Barceloni: Četiri zvijezde na meniju, Ronaldo namjerava prijeći na Camp Nou? divider

Španjolci dodaju kako je Argentinac položio nade u predsjednika Joana Laportu i očekuje povratni poziv u sljedećih nekoliko tjedana kako bi se pokušali dogovoriti.

Ne bi bilo prvi put da su insajderi ove TV emisije iznijeli netočan navod pa i ovu glasinu treba uzeti s obzirom, osobito jer zvuči senzacionalistički, ali znate kako kažu, gdje ima dima, ima i vatre.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider