Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bilo mu je dovoljno

Liječnik Torina sporazumno raskinuo ugovor s klubom poslije svađe s Ivanom Jurićem

Hrvatski strateg nekoliko puta javno je kritizrao liječničku službu Torina, a njihova svađa kulminirala je odlaskom jednog od liječnika.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Liječnik talijanskog prvoligaša Torina Paolo Minafra napustio je klub poslije svađe s hrvatskim trenerom Ivanom Jurićem. Minafra je dobio posao u Granati prije godinu dana stigavši u paketu s klupskim direktorom Davideom Vagnatijem iz SPAL-a, ali ovu srijedu odlučio je raskinuti ugovor i potražiti sreću na drugom mjestu.

Torino je jutros potvrdio kako su se razišli s liječnikom sporazumno i zahvalili mu se za obavljen posao, ali Tuttosport tvrdi kako su Jurićeve izjave o sporom oporavku njegovih igrača razlog njegovog odlaska.

Napadao ih više puta

Hrvatski strateg nije bio u dobrim odnosima s liječničkom službom i javno ih je napadao više puta u proteklih nekoliko tjedana.

“Najprije mi govore jedno pa drugo. Sad, više ni ne spominju Belottijev povratak, tko zna kad ćemo ga ponovo imati“, komentirao je svojedobno ozljedu svog napadača.

I to mu nije bio jedini put da je odapeo javnu strelicu u smjeru Minafre, koji je danas posljedično odlučio kako mu je dovoljno, napustio klub i svi sretni…

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider