Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Užas

Liječnik koji je spasio Eriksenov život nastradao na utakmici u Bugarskoj: Navijači ih gađali kamenjem

UEFA je nagradila bugarskog liječnika za brzu reakciju kojom je spašen život Christiana Eriksena.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Valentin Velikov, liječnik koji je ljetos spasio život Christianu Eriksenu na utakmici Eura 2020, zadobio je ozljedu na utakmici bugarske nogometne lige između Ludogoretsa i CSKA Sofije.

Tijekom utakmice navijači kluba iz bugarske prijestolnice bacali su petarde i komade betona na klupu Ludogoretsa i tako ozlijedili njihova tri člana, između ostalog i napadača Ilkera Budinova, prenosi Marca.

Velikov je zadobio ranu zbog bačene petarde, a navodno se liječi kod kuće.

"Uslijed bacanja petardi i komada betona na klupu Ludogoretsa, tri člana su ozlijeđena i sva sreća što je incident završio samo s lakšim ozljedama. Vjerujemo da su nogometni stadioni mjesto gdje bi se navijači trebali zabavljati, a ne pokušati ozlijediti protivničku momčad i njihov stručni stožer", stoji u priopćenju aktualnog prvaka Bugarske, Ludogoretsa.

gol expired Inter užurbano traži zamjenu za Ivana Perišića, odlazi već ove zime? divider

Ubrzo se oglasio i nogometni savez koji je objavio da će zbog ovog izgreda sankcionirati CSKA s jednom utakmicom pred praznim tribinama i novčanom kaznom od 20 tisuća eura.

Zbog navijačkih izgreda utakmica je bila prekinuta na nekoliko minuta u drugom poluvremenu, a na kraju je CSKA slavio s minimalnih 1:0.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider